Cevap: Yiğido Hamdallah’ta kararlı
hamdallah transferinin hayırlı sonuçlanacağına inanıyorum belki afrika kupasında oynarda kendini gösterirde daha fazla paraya satarım hesabıyla ayak direttiler menejeri ve kulubü şimdi milli takımda oynamadığı için beklentiler boşa gitti futbolcu türkiyeye gelmeye sıcak bakıyorsa menejari çok fazla direnemez kaça geliyor maliyeti nekadardır bilmiyorum adı geçen rakamlara göre futbolcuya 1milyon€ kulübüne 2 milyon€deniliyor futbolcunun alacağı paraya lafım yok eneramoda 1 milyon alıyor katkısı ortada neticede futbolcu 22 yaşında gelir kendini gösterir sivassporu avrupaya taşır verdiğimizin 2.5 katına satarrız groseçkiyi görüyorsunuz 1 milyon €verdik 3 5 gol atsa sezon sonu 3 4 milyona satarız sivasspora yaptığı katkıyıda unutmamak lazım sivası ligde bıraktıya yetmezmi?işte futbolcuyu tanıyormusunuz boş boş konuşuyorsunuz diyen yiğidolarada şunu derim futbol uzay bilimi değil eneramoyuda groseçkiyide hiçbirimiz tanımıyorduk videolarından fikir yürüttük katkılarıda çok oldu izlediğiim oyuncunun sivasspora çok katkı yapabileceğini ister forvette ister sağ açıkta oynayabilecek güçlü hızlı golcü oyuncu olduğuna kanaat gettirdim inşallah transfer ederiz ve yanılmayız
|