Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: UTANILACAK TABLO
Alt 27.01.2013, 20:18   #202
ivancrayz
Yiğido

ivancrayz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

96 Mesajına 149 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 ivancrayz TAM BIR BEYEFENDIivancrayz TAM BIR BEYEFENDIivancrayz TAM BIR BEYEFENDIivancrayz TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: UTANILACAK TABLO

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

ya arkadaş sana iftira atan kim? sen benim ne demek istediğimi anladığına emin misin? ben diyorum ki çalımbay istifa etsin diye sen yazmışssın ki başkan istifa ederse yerine sen mi geçeceksin diye? başkanla ne alakası var? mecnun başkana laf söyleme ne benim ne de senin haddindir...neden konuyu saptırıp başka yöne çekiyorsun? rızanın yanlışlarını saklayarak nereye kadar gitmeyi düşünüyorsun? bursayı şampiyon yapıp avrupada oynatan ertuğrul bile istifa edip gitti hem de bizden daha iyi durumdayken..sen neyin havasını yaşıyorsun? 2 yıldır aynı hoca yanlışları ve inatları devam ediyor bunu görmüyor musun? taraftara işine baksın deme cüretini gösteren bir hocayı ben asla desteklemem ha sen bunu kabulleniyorsan amennaa!!!
söylediğin sözleri oku dedim sana sen kimsin ki bana hakaret edeceksin bende mecnun başkan gitsin diyenleere yorum attım ve dikkat et ilk bana laf söyleyen sensin senle muhabbete ben girmedim ve rıza hoca hakkında görüşümüde belirtmedim. ha su vardır ben severm sen sevmezsın sen hoca degılsın bende degılım hiç bir şey görmüyor gözün sadece laf yazıyım olsun istiyorsun beyefendi ayıp oluyor aç gözünü reel yaşa.