Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Toparlanmamız Gerek
Alt 28.01.2013, 00:16   #69
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 865 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Toparlanmamız Gerek

Sayın yiğidolar bir atasozü vardır'' gelen gideni aratır''diye takım biraz başarısız oldumu arkadaşlar birden umutsuzluga kapılıyor hoca istifa diye bağiriyor evet rıza hocaya bazen bende çok kızıyorum kadir gibi bir adama bu kader sabrediyor bakıyorum yine direk kadroda bu maçda özellikle kadiri maçın başından sonuna kadar seyrettim sadece üç tane olumlu pas verdi penaltıda dahil diğer tum topları olumsuzdu bu saatden sonra hoca değiştirmek bize yarar yerine zarar verir çunku elindeki kumaşın kalıtesi belli kalitesiz bir kumaşdan ne kadar iyi bir terzi olursa olsunki terzimizde pekkaliteli değil ama pek kötüde değil kendi hemşerimiz ''yine bir atasözü senin en kötün elin en iyisinden iyidir'' hirslan kalkan zarararla oturur biraz daha aklı selim düşünelim İNŞALLAH BU SİKİNTİLİ GÜNLER GEÇECEK YİĞİDOLAR LAYIK OLDUĞU YERE GELECEK Tüm yigidolara saygılarımla
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ihtiyar yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...