Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Lig TV Destek Hattı Telefon Numarası
Alt 29.01.2013, 16:19   #44
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Lig TV Destek Hattı Telefon Numarası

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz ki yayıncı kuruluş yıllardır Sivasspor'a karşı bir tutum sergiliyor, maçı anlatan lig tv spikerleri dahi SivasSpor gol yiyince sevinç çığlıkları atıyorlar, SivasSpor'a karşı berbat oyun sergileyen takımları dahi hava şartları yada saha zemini şartları nedeniyle oynayamadıklarını ileri sürüp SivasSpor'un başarısına gölge düşürüyorlar. Özellikle Trabzon maçlarında ise TrabzonSpor'u, yöneticilerini, en dandik oyuncularını bile öve öve bitiremiyorlar. Benim şahsi kanım Lig Tv yöneticilerinin ve spikerlerinin ve birçok çalışanının Trabzon'lu olduğu yönünde.

Şansal hasbelkader oraya getirilmiş birisi, delikanlı olsaydı Erman Toroğlu ile birlikte görevini bırakırdı ama o yalakalığı tercih edip görevine devam etti. Rıza hocaya sitem ediyor, açıp bu haftaki Mersin maçınının özetlerine Ligtv web sitesinden baksın, tek bir tane SivasSpor atağı yok o görüntülerde, belki Mersin maçında iyi oyanayamadık, ancak ikinci yarıda Mersin'e çok sayıda atak yaptık, bunlardan bazıları özet görüntülere eklenebilirdi, ancak amaç maçı izlemeyenlerin sadece bu özet görüntüleri izleyip Rıza Hoca'ya daha fazla yüklenip istifa etmeye zorlamaları. Yani Şansal aklınca Rıza Hoca'yı bu polemik nedeniyle kafasına takmış ve seyirciyi ona karşı kullanamak için özet görüntülerde tek bir atağı olmayan SivasSpor görüntüsü çizecek, Anadolu Çocukları da bu görüntülerden yola çıkıp istifa Rıza Hoca diyecek, Şansal da ilerleyen bir tarihte ne oldu Rıza Hocam diyecek programının birinde.

Bu işler bu kadar kolay değil, Sivas'ta değilim ancak orada olsaydım tüm basının ilgisini çekecek bir protesto hazırlardım ki tüm haber kanallarında bu konu geçsin, sen delikanlıysan Fatih Terim'e karşı böyle artist konuşmalar yapsana Fatih Terim'de o kelimeleri söylemeye dönmeyen dilini koparıp bir yerine soksun.

Ama Sivas'lıları biraz daha hafife almaya devam ederse ve kasten SivasSpor'u aklınca ezmeye çalışırsa çok önemli bir şehri karşısına almış olur.
Sivas'ta tepki konusunda biraz zayıfız, sadece insan olarak değil, basınımız olsun yönetim olsun her anlamda gerideyiz...
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla