Alıntı:
alaattin 5858 Nickli Üyeden Alıntı
sevgili kardeşim penaltı kararı doğru diyorsun o pozisyonu penaltı olarak görüyorsan senin futbol bilgin sıfır demekki lehimize bir hata olsa idi o sansar denilen densiz her takım için lehine ve aleyhine karar veriliyor der elli sefer gösterirdi ama aleyhimize oldumu normal pozisyon gibi geçiştiriyor.takımın oyunundan vede rızadan bende memnun değilim ama bu takımın hakkının yeneceği anlamına gelmez ve rızayı taraftar olarak bizim istifaya çağırma hakkımız var ama rıza yı istifaya çağırmak sivaslıyım diyip sivas düşmanlığı yapan sansara düşmez.
|
Güzel kardeşim benim futbol bilgimi boşver kadirin futbol bilgisini sorgula. Orda o hareketin ne gereği var. Zaten Kadirin yüzünden birkaç gol yiyecektik. Ben kimseye birşey demem. Herkes herşey der. Benim takımımı bu hale getirenler utansın. Berbat bir futbol oynayan takım ve teknik direktör utansın, eneramo gibi bir oyuncuyu! futbolcu diye bu takımda tutan, süper ligin en zayıf kadrosunu kuran yönetim utansın. Kime ne diyorsunuz, kendimizi eleştirelim. Başkalarını eleştirmekle değil kendimizi eleştirmekle sonuca gideriz