Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Lig TV Destek Hattı Telefon Numarası
Alt 29.01.2013, 16:50   #5
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Lig TV Destek Hattı Telefon Numarası

Alıntı:
kkemal58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güzel kardeşim benim futbol bilgimi boşver kadirin futbol bilgisini sorgula. Orda o hareketin ne gereği var. Zaten Kadirin yüzünden birkaç gol yiyecektik. Ben kimseye birşey demem. Herkes herşey der. Benim takımımı bu hale getirenler utansın. Berbat bir futbol oynayan takım ve teknik direktör utansın, eneramo gibi bir oyuncuyu! futbolcu diye bu takımda tutan, süper ligin en zayıf kadrosunu kuran yönetim utansın. Kime ne diyorsunuz, kendimizi eleştirelim. Başkalarını eleştirmekle değil kendimizi eleştirmekle sonuca gideriz
Bu konuyu takımı eleştirmek için açmadım ben eğer takımı eleştirmek istiyorsan git maçı değerlendirelim başlığı altında takımı eleştir. Burada Sivas'a sahip çıkalım diyoruz sen hala takım şöyle, hoca şöyle, yönetim şöyleyi bırak lütfen.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivasfutbol'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...