Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor - Fenerbahçe
Alt 30.01.2013, 14:36   #30
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Sivasspor - Fenerbahçe

Alıntı:
qachaq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza Hoca İstifa diye bağırmayı planlayan arkadaşlara soruyorum. Sizce takımın başına kim geçer? Hangi Hoca gelse başarılı olur.

Elindeki kadro ile çok da kötü bir yerde olmayan ve sezon başından beri sakatlıklarla mücadele takımımız çok da başarısız değildir. Taraftarların diğer takımların oynadığı futbola bakmadan yorum yapmaları ne kadar cahilce. Sizler sadece büyüklerin maçlarını izlediğinizden aslında Sivas'ın o kadar da kötü bir takım olmadığını, sorunun sadece sakat ve cezalı futbolculardan kaynaklandığını görmeniz beklenemez. Son Mersin Maçında Grosicki ve Aatif oynasa idi sonuç böyle olur muydu? Tabi ki hayır.

Ayrıca bazı arkadaşların hedeflerini çok küçük tuttuğunu görmek beni ayrıca üzüyor. Ne demek "kupada olmasak da olur" . Kupa da muhtemelen ikinci olarak yarı finalde Trabzonspor ile oynayacağız. Hangi Sivasspor taraftarı Trabzonspor'a elenmeyi içine sindirebilir. Ayrıca Trabzonspor'u elediğimiz takdirde, Avrupa Ligi'nde oynamayı büyük ölçüde garantileyeceğiz. Bu da takım için ayrıca bir motivasyon olacak yabancı futbolcuları da takımda kalma adına kamçılayacaktır.

Futbol kendi içerisinde bir çok değişkeni olan ilginç bir spordur. Ve bu sporun en özel taraflarından birisi takım kazandıkça kendine güveni gelir, başarı yeni başarıları, yakalanan hedefler yeni hedefleri getirir.

Şimdi tekrar düşünün bakalım bu takım daha ne kadar kötü olabilir. İnanın bundan daha kötüsünün olması için taraftarın inancını kaybetmesi gerekir. Taraftar takımını sevdiği için tutar, Futbolcu işvereni olduğu için. Şimdi bir daha düşünün takımınızı tuttuğunuz kadar, çalıştığınız kurumu seviyor musunuz? Futbolcuları birer işçi olarak düşünün, onalar bu işi para için yapıyor, belki inançlarını kaybetmiş olabilirler(ki ben Sivassporlu futbolcuların böyle düşündüğüne inanmıyorum.), Siz neden İNANCINIZI kaybettiniz.

Yoksa sizin de sevgiden başka beklentileriniz mi var?
Şu An takımın başında teknik direktör mü var?