Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 04.02.2013, 11:45   #135
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1302 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Eneramo maç sonunda şöyle bir demeç verdi: Takım olarak tek vücud olmamız bize galibiyeti getirdi. Evet maçın özeti de bu cümelerde saklı. Gerçektende tek vücut olduk saha da. Maç başlamadan önce sahanın ortasında çember oluşturup yaklaşık bir dakika boyunca orada galibiyet yemini etmeleri galibiyetin habercisiydi.

Maça gelecek olursak Aykut hoca üç yeni oyuncusunu da sahaya sürerek psikolojik olarak üstünlük sağlamak istedi. Lakin Eneramo öyle bir anda gol attı ki tam Fenerbahçe tüm ipleri eline alacakken golle beraber şoke uğradılar. Bize maç boyunca inanılmaz bir baskı uyguladılar bence Fenerbahçe sezonun en iyi oyununu oynadı. Bizse sezonun en iyi alan savunmasını yaptık. Kadir-Adem-Hakan üçlüsü inanılmaz işler yaptılar. Maçın gizli kahramanları bu üçlü idi. Alan savunmasını çok iyi yaparak Fenerbahçe'yi uzun toplar ve şişirme toplar oynamaya mahkum ettiler. Navratil ve Ümit iklisi de hemen hemen bütün hava toplarını aldılar. Hakikaten bugün kale defans ön libero mevkisi bize maçı kazandırdı. Hatta bu sezon ilk defa hatasız oynadı bu mevkiler ve bize haftalar sonra deplasmanda üç puanı getirdiler.

Oyuncularımızın performansına gelince:

Milan Borjan:Golde yapacak birşeyi yokdu. Yerinde ve kritik müdahalelerde bulundu. Özellikle oyunu hızlı başlatması ve attığı bütün topların isabetli olması çok hoşuma gitti. Böyle oyna herzaman Borjan...

Erhan-Navratil-Ümit-Ziya:Bu sezon en iyi oyununu oynadı bu defans dörtlüsü. Sıfır hata ile oynadılar Webo'nun attığı gol dışında hemen hemen hiç hava topu vermediler. Ben Rıza hocanın yerinde olsam sezon sonuna kadar bu dörtlüyü bozmam. Bu sezonun en formsuz ismi Uğur Kavuk'u bir daha tercih etmem Erhan'a formayı teslim ederim. Erhan sağ kanatta bu sezon oynadığı bütün maçları çok iyi oynadı.

Adem-Kadir-Hakanefans hattı gibi bu sezonun en iyi oyununu oynadılar. Maçı bize kazandıran bölgemizdi. Herşeyi yaptılar. Adem sakatlanana kadar harika oynadı. Adem çıktı Hakan girdi o da mükemmel oynadı. Hakan'ı takımımıza kazandıran Rıza hocamızı tebrik ederim. Çok isabetli bir transfer oldu. Kadir'e gelince maçın gizli kahramanıydı. Geçen sene ki Kadir vardı saha da toplu oyunda olsun topsuz oyunda olsun oyunun içerisinde idi.

Eneramo-Grosicki-Aatif-Erman:Grosicki ile başlamak istiyorum. Saha da gezindi durdu hiçbirşey yapmadı. Ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. Birisinin bunu ciddi bir şekilde uyarması lazım.Eneramo bu sezon ilk defa defans oyuncuları ile uğraşmadı. Onun için fazla yorulmadı maç boyunca da diri kaldı. Attığı goller ile hem galibiyeti getirdi hem de üzerindeki ölü toprağı attı.Erman ise bygün daha çok ön libero mevkisine yardım etti fazla hücumu düşünmedi. Aatıf ise kontraataklar ile gol aramaya çalıştı nitekim maç berabere iken öyle bir gol kaçırdı ki saç baş yoldurttu böyle pozisyona giriyor ise atacaksın arkadaş sen bunun için varsın zaten.

Rıza hocamız oyuncu değişikliklerini yerinde yapmaya başladı. Galibiyeti getiren oyun anlayışı ile çok iyi bir iş başardı. Maç boyunca bir kez olsun dahi yerine oturmadı. Galibiyeti o kadar istiyordu ki onun için çok iyi oldu. Özellikle Aatıf'ın kaçırdığı gol sonrası öyle çılgına döndük ki üstünü başını parçaladı resmen. Hala bazı taraftarlarımız acımasızca hocayı eleştiriyor ayıp diyorum başkada birşey demiyorum...

Bazı arkadşlar demişler ki Adem niye çıktı diye bi futbolcu sakat sakat oynayamaz diye biliyorum. Adem'de sakatlandı ve haliyle çıktı. Yaklaşık iki hafta da takımdan uzak kalacak.

Hafta içi hakemler açıklandığı zaman Cüneyt Çakır'ın ismini duyunca açkcası bu hafta hakem katliamı olmaz diye düşünmüş olmuştum. Ama nerede yine bir hakem faciası vardı saha da yazıklar olsun. Bütün lehimize olan düdükleri çaldı. Sow'a kırmızıyı vermedi sarı kartları vermedi olmadık sarı kartları verdi bize. Saha da hakkımız yeniyor buna birilerinin engel olması lazım artık. Taraftar olark mı yoksa başkanımız mı yoksa medyamız mı bilmiyorum ama buna bir şekildee tepkiyi koymamız lazım.

Fenerbahçe taraftarına duyarlıklıklarından ötürü tebrik etmek gerekir. Bizim taraftarın düşünmediğini rakip taraftar düşünüyor helal olsun onlara. İstanbul'da kaç milyon Sivas'lı var bir organizasyon yapılıp da hocamızın babasını ziayeret edemiyorsak yazıklar olsun bize!

Bu tarihi galibiyet Fenerbahçe'nin sahasında aldığımız galibiyet Bektaş emmiye gelsi, başkanımızın babasına gelsin, Rıza hocamıza gelsin, hakkımızı yiyen hakemlere gelsin, hocamızı istiafaya davet eden içimizdeki İrlandalılara gelsin diyorum...

Haftaya çok öenmli bir Trabzonspor maçı var. Maç Pazar günü saat 13:30'da stadı dolu ve bir o kadar da ateşli görmek istiyorum. Haydin yiğidolar tarfatar olarak takımımızın yanında olma zamanı geldi. Gösterin kendinizi diyorum...

yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı yerliturkuaz'a Teşekkür Ediyor...