Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: BASIN BİLDİRİSİ..!
Alt 05.02.2013, 19:12   #73
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1018 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: BASIN BİLDİRİSİ..!

Alıntı:
ankastre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
birçok kişide yazdığı için başımdan geçeni anlatıyım.bir deplasmana özel aracımıznan gittik. dönüşte aracın arıza yapmasından dolayı mecbur kaldım taraftar grubundan bir otobüse bindim.şimdiye kadar gittiğim en rezil deplasman yolculuk yaptım.otobüs huzurun otobüsüydü, en ufak sözleri birbirlerine ana avrat... yazık... arabanın içinden gelip bizden para almakmı, ağzı leş gibi kokanlar arka tarafta kafayı çekenmi otobüsün kulaklıklarını kıran dökenmi ne ararsan şahit oldum.Şoförün dediği ise valla şaşkına dönderdi.benzinlik istasyonlarında 10 alıp bir para verilmesi miğdemi bulandırdı.bu çocuklar bizim ama çok yazık.aklı başında biri bunları götürüp getirmezse bu çocukların sonunu eyi görmem.bedava aldığı biletleri gişe yanında satanlar neler neler neler.yazık valla yazık çocuklarımıza sahip olmamız lazım.
ondan sonrada zaten çocuklarımın yanına geldim daha deplasmanada gidemez oldum.ama yalvarıyom o çocuklarımıza sahip olun gençliğin geleceği çok kötü bilesiniz.
Acı gerçekler... sözde sivassporlular; özenti, beleş geçinme, ne ararsan var.