Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: BASIN BİLDİRİSİ..!
Alt 05.02.2013, 21:56   #98
MEVLUTHOCAOGLU
Yiğido

97 Mesajına 151 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 571 MEVLUTHOCAOGLU FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: BASIN BİLDİRİSİ..!

Alıntı:
33sivasli58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Herkes gördüğü olayları anlatmış bende geçen hafta Mersin deplasmanında gördüklerimi anlatayım.

Bu taraftar gruplarında ki gençler geçen hafta Mersin maçında da aynı şeyi yaptılar maç öncesi stada girmeyi beklerken Mersin taraftarını ortada hiç birşey yokken sözle tahrik ettiler ana avrat küfürler hava da uçuşuyordu. Bazı arkadaşlarında sözettiği gibi içkili gelme olayıda doğru maç öncesi stada girilirken Sivas dan gelenleri bir köşeye topladılar daha fazla rakip takım taraftarını kışkırtmasınlar diye ve orda duyduğum bir konuşmada polis grup üyelerinden birine içkili olursan stada giremezsin dedi o kişide abi bir bira içtim ne olacak ki dedi polis de 1 promil bile çıksa yasak dedi hatta taraftar Sivas da giriyoruz stada birşey olmuyor da dedi polis ise burada giremezsin dedi ama galiba o ikili kişiler bir şekilde girdi ve stada girdiler.

Maç esnasında da küfür ettiklerinde bir abimiz uyardı fakat onu bile döveceklerdi nerdeyse ondan sonra da 'Küfürsüz tribün yumurtasız menemen ' diye tempo tuttular. Mersin 3-0 ı bulduktan sonra benim yanımda ki iki üç kişi koltuk kırdı.

Ben maça Adıyamanlı bir arkadaşımı da getirmiştim Sivas'ı desteklemek için ama arkadaşım bana Sivas taraftarının böyle olduğunu bilmiyordum bilseydim Mersin tarafına girerdim Sivas yenerse kesin olay çıkar dedi. Ne kadar utandığımı anlatamam size.

Ben de gencim ama Sivas dan gelen 20 yaşının altındaki gençlerin böyle şeyler yapması diğer aklı selim taraftarıda staddan soğutuyor

Böylelerini allah ıslah etsin inş.. bunlar taraftar olamaz böyle taraftarlık olmaz yazık ediyorlar hem kendilerine hemde camiaya
MEVLUTHOCAOGLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MEVLUTHOCAOGLU'a Teşekkür Ediyor...