Alıntı:
asabibaba Nickli Üyeden Alıntı
Maç Galatasaray maçı olsa yine yazar mıydı ? tartışılır..Ben fenerli değilim sorum şu AMAÇ ÜZÜM MÜ YEMEK ? YOKSA BAĞCIYI Mı DÖVMEK? Çokta bizi düşündüğünü bizi savunan bir nefer olduğunu sanmıyorum .. kullanılma pek hoş değil velhasılı kelam 
|
yanılıyorsun..çok iyi hatırlyıroum..bir Galatasaray-sivasspor maçıydı...skoru hatırlamıyorum ama KADİRİN mütiş oynadığı bir maçtı...ozaman hıncal bey ntvsporda haşmet babaoğluyla 3 lü bi program yapıyordu...orada KADİRİN milli takımda oynaması gerektigni oyunun hem hücum hem defansını mütiş yaptgnı tam bi ortasaha oyuncusu oldgnu söylyordu hiç unutmam..HINCAL ULUÇ diğer Anadolu akımlarını bilemem SİVASSPORu sürekli destekleyen yazılar yazmıştır..asıl yancı şeref yoksunu olan şuan ki ntsvspor daki yorumcu olan Rıdvan şeytanıdır..adam fenerbahçenin yenildgi maçlardan sonra bi tarfına bişy sokuyorlarmış gibi acı çekiyor yorum yaparken ne diycegni şaşırıyor..rakip takıma öyle bir sallıyor ki.heleki sivas gibi gençler gibi taraftarı baskın olmayan Anadolu takımı olunca...mesela bu maçta sonra sürekli sivası ezen tarzda yorumlar yaptı...zaten kendi ağzıyla söylor ben tarafsız deglim diye..tarafsız olmayan biri nasıl bir maç yorumlayabilr ki..onu oraya koyan ntvspor yönetmeni sahibi FENERLİ olunca bunu anlamak çokta zor olmasa gerek !!!