Cevap: BAŞKA SİVASSPOR YOK !!..
Başkan diyor ki pişman olduğum bir şey var. Oda Herve Tum'un satılması.... İçimde ki ukde ise Taraftar guruplarınıN ne yaptıysam barış sağlayamaması...
Dün bir BİLDİRİ!!!!! yayınlandı. Aramızda bu bildiriyi tenkid edenler oldu. Bizim gibi bir çok arkadaşımda haklıda olabilirsiniz haksızda ama gün birlik beraberlik zamanıdır. Taraftarlık kurumunda bu tarz olumsuzluklar her zaman yaşanır lakin Bu müessese baki kalır. Gelin desteğe devam edin dedik. Ama maalesef inadım inat devam etti. Ve bizde yönetim olarak konuyu kilitledik.
Şimdi bir BURSASPOR'lu kardeşimiz çıktı ortaya GELİN CANLAR SİZİ BİRLİK OLUN, BİZDE ALKIŞLAYALIM dercesine güzel bir anektodla birleşme ve akabinde tek yumruk olma çağrısı yaptı.
Ayakta alkışlıyorum....
Ama Başkanımızın içindeki UKDE'ye çözüm olacakmı şimdi hep beraber göreceğiz.
Bir daha diyoruz. Bırakın artık bu küsmeleri, bırakın artık bu dargınlıkları. Atmayın şu kör kuyuya taşları. Çıkaramayız, çıkaramazsınız.
Bursasporlu kardeşimiz uzatıyor ellerini tutun sizde o elden yürüyün... Bizlerde yardımcı olalım ve uygun adım olalım YÜRÜYÜŞÜNÜZE....
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|