Cevap: Maçı Değerlendirelim
Yazık çok yazık..Ena az 1 puan alabileceğimiz bir maçı kaybettik...Takım 90 dak. gerçekten iyi mücadele etti..Yenilen golde sivasspor defansı adeta uyudu...Bu mağlubiyet sivasspora hiç yakışmadı...Rıza Çalımbay oyuncu değiştirmek için neyi bekliyor acaba...Dak. 62 glü yemişsin,2. da iyi oynamıyorsun niye elindekilerden 1-2 oyuncuyu hemen oyuna almıyorsun...Rıza hoca sürekli iyi istediğimiz transferleri yapamadık edebiyatını artık bırakıp elindekilerle yetinmeye bakmalı..Elinde geçen yıl Polonya Liginde çok iyi sezon geçirip 15 tane gol atmış bir oyuncu var..Piech geçen yıl Polonya liginde ve kupasında yılın oyuncusu seçilmiş ve geldiği takımın en iyi oyuncusu...Adam ülkesinin milli takımına da seçilip son maçlarda da oynatılmış bir oyuncu...Rıza Çalımbay lig bitecek hala Piech hazır değil diyor..Bende soruyorum 2 yıldır doğru düzgün maç oynamayan Sercan hazır da son 2 yıl takımının 60 yakın maçında oynayan Piech hazır değil mi?Rıza Hoca artık inadı bırakmalı..Bu inadı sivassporun başına çok iş açacak ..Eskişehir de de takımdan ayrılmasının sebebi işte bu inadı yüzündendir...İnat edip bazı oyuncuları oynatmadığı için taraftarla arasında büyük sorunlar çıkmıştı....Sonrasında başarısız sonuçlar alınınca takımdan gönderilmişti...Rıza Hoca inadı bırakacak Piech i 90 dak. veya 2. yarı bir oynatacak ki oyunu da kendini göstersin...Ben bu oyuncunun eğer ilk 11 de veya en az 30-35 dak. oynatılırsa sivasspora çok maçlar kazandıracağına inanıyorum...Maça gelince maç genelde dengede geçti..Sivasspor ilk yarı daha iyiydi,rakip 2. yarı bizden daha iyi oynadı..Son 15 dak. oyuna giren Piech yaptığı klas hareketlerle ben bu takımda rahatlıkla oynarım mesajı verdi..Yenen golde kaleci ve defansın ortak hatası vardı...Maçta 2 takımın kalecisi de mükemmele yakın oynadı diyebilirim...Sivasspor defansı malesef üzerine rakip fazla gelince çok hata yapıyor..Bunu son 2 yılda çok gördük ve görmeye devam edeceğiz..Umarım haftaya bu maçı telafi ederiz...
|