Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Laf olsun diye !...
Alt 21.02.2013, 23:49   #10
Örükcülü
Tecrübeli Yiğido

Örükcülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

518 Mesajına 1.289 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 Örükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Laf olsun diye !...

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
rıza hocanın sivasspora katkısı yok diyen arkadaşlarıma katılmıyorum eğer şuan sivasspor süperligdeyse bunu rıza hocaya borçludur eğer geçen sezon avrupaya gidemediysek ağırlıklı neden hakemler olmuştur bu sezonda önemli çoğunluk ligde kalmaya razıyken şuanda hem kupada yarıfinaldeyiz hemde ligde avrupa şansımız devam ediyor sivasdan daha pahalı takımların hali ortada yani sivasspora katkısı yok demek abesle iştigaldir rıza hocaya yensekde yenilsekte herortamda eleştirenlerin büyük çoğunluğunu kesseniz kanları sarı lacivert akar yönetimi eleştirdiklerini hiç görmedim bu arkadasların kimse babamın oğlu değil rıza hocayıda ne canlı görmüşlüğüm var ne biçıkarım var derdimiz sivassporun başarısı oyuncu değişikliklerine gelince çoğu maçlardaki değişiklikleri anlamakda zorluk çekiyoruz oyuncu değiştiripte katkı sağladığımız 1 maç var kazanamadık gol lazımken defans oyuncusu almanın ortasahayı güçlendirecekken forvet almanın gole ihtiyacın varken heran oyunu degiştirecek adamları çıkarmanın iyiyada kötü kenarda polonyanın ödüllü golcüsünü 5 dak oynatmanın anlamıyok bu huylarını değiştirmesi lazım maç oynanırkende oyuna müdehale edilebilir kasımpaşa maÇINDA rakip sağ kanadımızı otoyala çevirdiği halde erhanı tek bıraktırdı bundan önceki maçlardada naçizhane batalla pinto bagını kesmeliyiz diyoruz bakıyorsunuz bu 2li bize 4 gol atıyor ve attırıyor mersinle oynuyoruz adamların en büyük gol ümidi cllıio bize 2 gol atıyor tek önlem yok önümüzde bjk maçı var rakibin en önemli 2 adamı var niang fernandes bunu tutmazsak ummadığmız yenilgi alabiliriz kelamül wesselam rıza hocamızın sivasa katkıyok laflarına katılmamakla birlikte bazı takıntılarından tavizvermemesi inatçı kişiliği futbolculara adil davranmama huylarını terketmesini diliyorum
Sen kendi yazının içinde boğulmuşsun, kendi kendinle çelişkiye düşmüşsün ama son cümlelerinde de gerçeği yakalamışsın. Bizde aynı şeyi haykırıyoruz ama anlaşılamıyoruz bazı kesimlerce.

Seninle doğdum, seninle öleceğim... Kefenim kırmızı-beyaz olsun... Mezartaşım da arman, toprağımda forman olsun... Ama, illada başucumda kırmızı-beyaz bayrağın olsun..
Örükcülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla