Cevap: Laf olsun diye !...
ben kendimle çelişmem kardeşim ne yazdığımıda gayet iyi biliyorum sezon başını bırak rıza hoca geldiğinden beri yensekde yenilsekte eleştireenlerin büyük çoğunlu fb orjinli tıpkı sivasspor yönetimi gibi tıpkı sivasspor taraftardernekleri başkanlarıı gibi rızahocanın sivasa katkısı yok demek başka şeydir rıza hocanın bazı huylarını değiştirip daha fazla katkı yapmasını istemek oyuncu değişikliklerini vakti zamanımnda doğru adamlarla yapmasını istemek (hepimizin arzusu bu )başka şeydir takım şampiyonlar ligine gitse niye şampiyon yapadın diyede eleştirilir buna eminim eneramonun pedrielin groseckinin ermanın borcanın uğurun kadirin navratilin raynochun eleştirildiği bu kadro eger kupada yarı finaldeyse ligdede bjkden 6 puan gerideyse kasımpaşayı yensek 3 kalacaktı rıza hocanın sivasspora katkısı yok demek art niyetli olmaktır hepimiz daha iyi yerlerde olabileceğimize inanıyoruz bunuda gayet açıkça belirttim çelişkide yok boğulmada kafanızdaki teknik direktör kim onu deyinde bizde bi fikirsahibi olalım
|