Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 58. Dakika Görsel Şovu
Alt 23.02.2013, 01:43   #43
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1499 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: 58. Dakika Görsel Şovu

Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

58. Dakika Şovu diyorum çünkü şimdiye kadar büyük bir organizasyon yapamadık. Ben istiyorum ki her taraftarımız bir parça kağıt kesip maça getirsin ve 58. dakikada savuralım. Sadece grupların organizasyonuyla yetmiyor. Ben bunu tüm stadyumda görmeyi çok istiyorum. Yapabilecek olanlar yorumlarında belirtirse mutlu olurum.
Site yöneticilerinde tek ricam bu konuda bana destek olmaları ve konuyu silmemeleri

Yöneticinin notu: Düşünce olumlu, başarılar dileriz...

Görsel güzelliği yansıtan herşeyi destekliyoruz tabiki sevgili kardeşim. Neden silelim konunuzu. Bu bir halay başıdır. Sen bunu başardın ne kadar güzel bir şey. Bu arada çoğu taraftarımızın haberi olmayacaktır bu uygulamadan. Onun için bu uygulamayı başlatan ve haberi olan tüm arkadaşlarımızın biraz mesai yapması gerekiyor. Burada haberdar olan arkadaşlarımızın sayısını 100 olarak kabul edersek her kişi 20 şer avuçluk kağıt kırpsa 2000 kişilik bir potansiyele sahip oluruz. Buda kameraların dikkatini çeker. Kağıtları attıkdan sonra eğer sorun çıkmazsa akabinde yıldız saçanlarımızı tutuştururuz. Yada cep telefonlarımızın ışıklarını açarız olur biter.

Hadi bakalım sabırsızlıkla sizlerin şovunu bekliyorum...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...