Konu
:
Maçı Değerlendirelim
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
23.02.2013, 21:10
#
103
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE
1.294
Mesajına
2.666
Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı:
0
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçta göze çarpanlar : ?
RIZA hocanın anlaşılmaz inadı groseçkinin oyundan çıkarken tepkisi rızahocabun gönlünü alması borjanın anlaşılmaz hatası uğurun cekichene taş çıkartacak kaRetesi ademin butakımda ben nasıl oynarım diye abuk sabuk oynaması ibrahim toramanın ölümüne oynaması hakem dallamasının inanılnaz eyyamcılığı sivasspor kazanırsa hakemlik hayatım biter diye tüm kararlarını bjk lehine verip 2 net penaltımızı yemesi bjk kalecisinin panterleşmesi
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
İLKYARI tadsız tuzzsuz pozisyonsuz ortada mücadele şeklinde geçti 2.yaRI iki takımda riskli oynadı 2 takımda pozisyona girdi ermanın çok net pozisyonu gololsa en kötü berabere bitecek maçtı kırmızı karta kadar sivasspor maçın favorisiydi saolsun uğursuz uğurun ve hakemin sayesinde elimizdeki maçı elimizle vermiş olduk maçın neticesi en kötü beraberlikti bjk nin ka[R]zmatik kalecisini maçın yıldızı yaptık tıpkı geçen hafta isaksonu yaptığımız gibi yazıkoldu
Maçın en iyisi kimdi : ?
ligin en kazma kAlecisi mc gregor
Maçın en kötüsü kimdi : ?
Adını duymak kendisini sivassporda 1dak daha görmek istemediğim rıza hocanın prensi futbol katili UĞUR
inşallah cumhuriyet savcısı adam öldürmeye tam tesebbüsden içeri attırır yada mhk bize bikıyak yapsada sezon sonuna kadar engin baytar gibi 12 maç ceza verirde ligde kalırız
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
maçı sivasspor kazanacak diye ödü kopan eger bjk bu maçı kazanamazsa hüseyin göçek gibi 23 hafta bjk naçına vermezler demirören baba benim hakemliğimi kaydırır korkusuyla eyyamcılığın danıskasını yaparak gerek kartlarda gerek penaltı pozisyonlarını vermiyerek maça damga vurmuştur piec itiraz etti haklı sarı verdi fernandes itiraz etti tmm cnm diye sırtını tapıkladı bu pozisyon bile hakemin niyeti belli
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?
ŞİMDİ rıza hocayı eleştirmek başkadır hakaret etmek başkadır bu maçta benim gözümde kredisi bitti takım 3 haftadır çatır çatır topoynadı erhan çok sırıtmamıştı nasıl bir ırktır nasıl bir inattır anlamış değilim hepimizin derdi yanlışlarından inatlarından vazgeçmesiydi maalesef aynı tas aynı hamam bundan sonrada huyundan vazgeçeceğini sanmıyorum uğurun ayağı kırılsa alçılı alçılı oynatır piec fit olsada polonya liginde 500 gol atsada oynatmaz inatçılıkta arnavutlara taş çıkartıyor bence bektaş emmiyle ilgilensin takımı bülent albayrak hocaya bıraksın daha faydalı olur kanısındayım
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
A.Turan Korkmaz
,
AYIBOAN
,
karşıyakalı
58MUAMMER58
Açık Profil bilgileri
58MUAMMER58 - Daha Fazla Mesajını bul