Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 23.02.2013, 21:23   #108
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

SİVASPOR'UN CİDDİ ZEKA PROBLEMİ VAR.Yorumcularımızdan bayan üyelerimiz bile orta sahanın boş bırakıldığını ve top tutamadığımızı görüyor Rıza bey bunu haftalardır göremiyor.Bizimkini takip etmese bile bundan sonra değerli bayan arkadaşımız gülkızın yorumlarını takip et hoca artık. Hep dediğimiz gibi çok iyi niyetli ama süper lig için maalesef yetersiz Uğurun o topa girişinde (eğer kasıt yok, uçan tekme atmak istemiyorsanız) önemli bir zeka problemi vardı.Erhan ın ne problemi vardı.Aman ne güzel dedik artık Erhan ı gercek yerinde bek oynatıyor dedik.Kesti onu, daha önceki maclarda fiziksel yetersizlik nedeniyle 2 kere kırmızı kart görmüş Uguru alıyor oraya tekrar.Tam diyoruz ki oh çok şükür Adem i orta saha oynatıyor o da iyi oynuyor takımı topluyor.Gerçekten böyle diyoruz lütfen bakın gecmiş haftalardaki yorumlarımıza ve ekliyoruz.Şimdi onu takımdan kessin de görün siz diyoruz.Takımdan kesiyor.En ilginci de takım 10 kişi kaldıktan sonra muhtemelen orta sahada top tutabilmek için Ademi oyuna alıyor.Bu sefer de Hakanı sağbeke çekiyor.1-0 oynuyorsun.Beksiz oynasan ne olacak.Piech var mesela uçuyor.Oynatmıyor.Oynuyor gecen hafta iyi oynuyor.Basın toplantısında bi de eleştiriyor onu.Ama o anladığım kadarıyla karakterli oyuncu ,mecburen yine oyuna alıyor ve o yine de takır takır top oynuyor.Ben ekrandan görüyorum.Erman 60 dan sonra hep nefes nefese.Ağzı sürekli açık.Nefes zor alıyor.Hayır ölecek adam.Yok sahada tutuyor.Grociskinin tam etkili olabileceği dakikalar gelmiş.Bek görevi de vermiş olmana rağmen o yine de iyi oynuyor onu alıyorsun oyundan o da haklı olarak tepki gösteriyor.Ama küfürü basıyor yüzüne bakarak.Sen zorla klubeye getirtip onu gidip sarılıyorsun.Ne bu şimdi.Herkes seni orda takdir mi ediyor zannediyorsun.Kısaca Allah için kimse takımın kondüsyon sorunu var diyebilir mi,futbolcular oynamıyor diyebilir mi.Hayır.O zaman ne sorunu var.Ben diyorum ki zeka problemi var.Yukarda neden böyle dediğimi de açıkladım.Haa hakem futbolu bilmiyordu.Öyle saçmaladı ki bence hakem olarak çıkmasın sahaya artık.Bırakın hatalı kararlarını da o Fernandes e kararının gerekçesini açıklaması içler acısıydı.Sonuç olarak Rıza hoca fanları yine bu forum dada çıkıp eleştiriyoruz diye ben ve benim gibilere laf atacaklar ama artık lütfen siz de görün hataları.Başkan en azından daha çok ilgilensin takımla.Düzelsin .Rıza beyin burnu düşebilir belki ama Sivasspor'umuz düşmesin.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı cengo64'a Teşekkür Ediyor...