Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 23.02.2013, 23:32   #135
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 704 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

SONUN BAŞLANGICI:
Maçı neden kaybettik? Pekçok neden var...
1) Yönetim: Bu sezon başından beri stada giriş ve çıkışlarda türlü eziyet ve zorluklara katlandık. Yerel TV kanallarında yüz kere dile getirildi,çözmediniz. Stadyum taraftarın düğün alanıdır,şenlik yeridir,bırakın eğlensinler. Afiş,bayrak,içeri hiçbirşey aldırmadınız. Ama akşam TV'lerden öteki stadlardaki maçları seyrettiğimizde ölüm sessizliğindeki bizim stadla onlarınki arasındaki farkı görüp kahrolduk. Hadi onu bıraktık. Kendi stadımızda bize reva görülen iki yüzlülüğe ne demeli? Bu maç BJK misafir tribünlerinde kaç tane pankart vardı üstelik tellere asılan? Ya maç başlamadan bangır bangır kulakları sağır eden pop müzik şarkılarına ne demeli? Sanki BJK antrenman sahası,rakip o derece rahat. Baskı yok. Taraftar grupları futbolcuları tribüne çağıracaklar,müzikten seslerini duyuramıyorlar. Taraftarı yok sayan en başta kulüp yönetimidir.
2) Teknik Heyet: Yönetim taraftarı yok sayar da kenar yönetim boş durur mu? Aylardır Uğur Kavuk'un takımda oynamaması için çabalamamıza,bu konuda aklıselim binlerce yoruma rağmen,bitmez bir inatla üstelik iyi oynayan Erhan bençte hazır beklerken,taraftarla dalga geçercesine Uğur'la maça çıkmak intihar değil de nedir? Uğur'un ismi ilk 11de anons edilince arkadaşa 'eyvah yenildik' demişim. Hakemden önce teknik heyet takıma ilk darbeyi vurandır. Daha maç içi diğer yanlışlıkları,mesela Eneramo'nun ilerde nasıl stoperlerin kucağına yalnızlığa itildiğini,çaresiz çırpındığını,Grosicki'nin nasıl çizgiye mahkum edildiğini falan söylemiyorum.
3) Hakemler: Stadımızda daha evvel de eyyamcı tipleri görmüştük ama bu derece ne yaptığını bilmeyen,kimseye yaranamayan bir zayıflığa ender rastlanır. Canlı bomba gibiydi hakem yönetimi. Amatör ligde bile daha kaliteli bir hakem yönetimi izlersiniz. Bizim maçlara gelince bir tuhaf oluyorlar. Saçbaş yolduruyorlar. Dur diyen de yok. Haftaya gene maç alıyorlar. Verilmeyen penaltılarımız ne olacak?
4) Taraftar Grupları: Bugün Vip'ten seyrederken daha iyi anladım. İki yandaki iki taraftar grubumuz bilerek tezahüratlarının birbirlerini tamamlamasını istemiyorlar. Birisi tam güzel bir ahenk tutturmuş,stadın çoğunu da peşine takacak,o an öteki grup ayrı telden çalıyor. Evet,gördüm ki taraftar grupları olmadan(TS maçındaki gibi) daha organize oluyoruz.
Peki şimdi ne olacak?
Teknik heyetin bir inat çıkmazında olduğu malum. Ya bu inattan vazgeçtiklerini anlatacaklar ( ki bu imkansıza yakın) ya da gidecekler.
Zira takımda ikilik var,adaletsizlik ve haksızlık var. Kamil yanlış yerde oynatılıyor. Erman, tembel öğrenci gibi tüm maçı birkaç göz boyayıcı hareketle geçirdiği halde uyarılmıyor,90 dakika sahada. Atıf'ı anlayacak orta saha yok,ya da ona uygun taktik verilmiyor,o da tıpkı Eneramo gibi yalnız kalıyor vs vs ...
Taraftar,çift santrfor oynamamızı istiyor. Arkadius Piech'i ilk 11' de görmek istiyor. Varolan taktikle biz değil lig maçlarını,kupada oynayacağımız maçları da alamayız. Bu sezon da boşa geçmiş olur.
Evet,şimdi herkesin gerçekleri görme zamanı. Yoksa bugün maça bilet fiyatlarına rağmen eşi ve çoluk çocuğunu alıp gelen bütün güzel şeylere layık Sivassporlulara saçma bir inatlaşma ve kördöğüşü seyrettirenler, onların ahının altında kalırlar.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...