Cevap: Yiğidolar isyanda...!
Takım coşkulu oynamaya başlamış ataklar yoğunlaşmış ve ataklar belli ki sonuç verecek
Ama;
Birdenbire büyük kaptan, hocamızın kimselerde görmediği cevher sahibi uğur isimli sivasa zerre katkısı olmamış vatandaş sahne alıyor
Ardından ne mi oluyor ?
Hocamız yine taktik dehasını konuşturarak hakanı sağ beke alıyor sonra adem giriyor, son haftaların etkili ismi kamil küsüyor ( haklı olarak )
Sonra sahadaki anlaşılmaz dizilişten sonra son 5dk hocamız " bakın 3 forvetle oynadım " demek için pedriel ve piech'i alıyor ( Allah razı olsun)
Bence oyunun özeti bu
Tamam hakem penaltımızı vermedi ama biz bugün kazanabilirdik, kazanmalıydık
Artık kaptanlık pazubandı takan 67 numaralı oyuncu hoca nazarında bitmek bilmeyen kredisini taraftar gözünde çoktan yitirmiştir, bundan sonra oynayacağı her maç kendisi için tepki olacaktır
Hoca birisine jest yapılacak diye bir kural koyduysa (!) burada o kişi 67 numaralı arkadaş değil Sivasın en büyük başarılarında formasında ter olan hayrettindir
Ben SİVASSPOR gibi bir takımda 67 numaralı vatandaşın kaptanlık yapmasından UTANÇ duyuyorum
Bu duygusal bir tepki değildir. 2-3 senedir aynı derdi çekiyoruz
Hoca adalet duygusunu kaybetmiştir, taraftarın inancını kaybetmiştir. Bu sene Türkiye kupasını alamazsak HEDEFLERİ OLAN CAMİA olarak, boşa geçmiş bir sene olacaktır
AMA rıza hoca ve onun kafasında küçük hedef ve dünyaları olan kimseler için İLK 10 başarı sayılacağından kaybedilen birşey yoktur
MANTALİTE FARKI İŞTE
|