Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 24.02.2013, 21:12   #168
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Yapılan yorumların neredeyse %90 ına katılıyorum..Enaramo ile ilgili eleştirlere ise hiç katılmıyorum...Enaramoya hayvan muamelesi yapan arkadaş bu yorumunu f.b. ve Trabzon maçı maçları sonrası neden yapmadı acaba..2.5 sezonda 52 maçta 22 gol atıp takımına çok sayıda 3 puan kazandıran bir oyuncu bunların hiçbirini haketmiyor..Enaramo son 2 maçata iyi oynamdı,formsuzdu eleştirlerini anlarım ama sahada gezdiği eleştirileri çok insafsızca...Maça gelince ilk yarısı 1-2 pozisyon hariç dengede geçti..Sivasspor kırmızı kart pozisyonuna kadar fena da oynamadı...Ama Uğur Kavuk'un yaptığı o hareket maçı bir takımdan alıp diğer takıma verdi...Ben olsam Uğur a en az 3 maç ceza veririm;çünkü fazlasıyla hak etti..Uğur dışarda beyefendi olabilir ama artık devrini tamamlamış;Bank Asya ya doğru yola çıkmış bir oyuncu...Sivasspor arık kendine yeni bir sağ kanat oyuncusu aramalı;A-2 takımdan alınacak bir oyuncu bile bu saatten sonra daha işimize yarar...Rıza Hoca aynı Eskişehirspordaki son yıllarında olduğu gibi inatlarına devam ediyor...Oyunu iyi okuyamadığını zaten hepimiz iyi biliyoruz;elinde oyuncu da olsa 75,80 lerden sonra değişikliğe gidiyor....Son maçta 85. den sonra 2 oyuncu alması kendini kurtarmak için yaptığı bir çırpınıştan başka bir şey değildi...Geçen yıl Polonya liginde 14 ,kupada 4 gol atan; yılın en iyi oyuncusu seçilen Arkadaius Piech ın son 10 dak.larda dün de kurtarıcı olarak son 5 dak. da oynatılmadı tam bir facia..Rıza Hoca gibi büyük bir hocaya kin tutumak hiç yakışmıyor...Yönetim ve taraftarla bir inat uğruna karşı karşıya gelmek takıma büyük zarar veriyor...Hakeme gelince;maç boyunca dengesiz hareketler yaptı,çok tedirgindi...Grosecki ye yapılan %100 penaltıyı göremeyen hakemin maçın sonucuna etki ettiği görünmez bir gerçektir...Sadece kupaya odaklanan bir sivasspor ligin sonunda nerelerde olur hep beraber göreceğiz..Umarım bundan sonraki maçlarda şans yanımızda olur...Ben hocanın yerinde olsam kupa maçına A-2 ağırlıklı bir kadroyla çıkarım...Çünkü artık lig maçları bizim için daha da önem kazanmış durumda...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla