Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Rıza Hocaya sahip çıkalım
Alt 25.02.2013, 23:19   #3
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1081 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Rıza Hocaya sahip çıkalım

Abi hocanın canlı yayında bu sene ilk defa net bir hedef söylemesi yani hedefin türkiye kupasında final ve kupayı almak olduğunu söylemesi bile ona olan kızgınlığımı ve eleştirilerimi biraz azalttı...istikrarsız gidiyoruz 2 hafta iyi 3 hafta kötü..büyük ihtimal de ligde ilk 10'da oluruz..4 haftaya kadar az çok düşenler de netleşir..ama önemli olan ilk kez hocanın ağzından dile getirilen kupaya var gücümüzle asılmak ve yeniden avrupa arenasına çıkmak...

•o yüzden hocanın canlı yayında kupa hedefini açıkça belirtmesinden sonra en azıdan bu sezonun Rıza hocayla bitmesi ve istifa söylemlerinin rafa kaldırılması gerektiğini düşünüyorum...inşallah kupada en azından finale çıkarız ve kupayı da alırız...fakat doğruya doğru ligdeki bu istirkarsız gidişat da devam eder, fakat yeter ki kupa hedefine ulaşalım ben bu saaten sonra buna da razıyım artık...bir de hocanın canlı yayının sonunda Sivassporun başına bir iş geldiğinde; (küme düşmesi halinde) herkes gider memleketlerine ve başka takımlara ama üzülen ve kalanlar ise, Ben, Başkan Hayrettin ve Ziya olur, demesi çok damardan oldu ve bugüne kadarki birçok yanlışı da sildi götürdü..O yüzden en azından bu sezon sonuna kadar artık aşırı eleştirler ve istifa söylemlerini bırakalım derim..

Konu DOGU_BEY tarafından (25.02.2013 Saat 23:24 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ekleme
DOGU_BEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 16 Kullanıcı DOGU_BEY'a Teşekkür Ediyor...