Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Rıza Hocaya sahip çıkalım
Alt 26.02.2013, 11:04   #38
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Rıza Hocaya sahip çıkalım

Alıntı:
mishka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu anlaşılmak istenmiyor; Rıza Hoca ile problemimiz yok ve kendi adıma başarılı olmasını ve senelerce Sivas'a hizmet etmesini istiyorum.Ama duygusal konuşmaların da değiştirmediği bir gerçek Rıza Hoca'nın Sivasla ilgili uzun vadeli planı yok ve adaletli olmak gibi bir kaygısı yok.

Futbol oynayanlar bilir kimi antrenman kimi de maç futbolcusudur, eğer sonuç odaklı bir oyunsa ve bizim için maçlar, puanlar önemliyse maçta gösterilen performans, takıma sağlanan katkı forma tercihlerindeki ana etkendir. Uğur antrenmanda çok etkili olabilir ama maçta hata yaptıktan sonra o performans beni ilgilendirmez. Bunun yanında Piech de kendisine verilen yetersiz sürede bile iyi futbolcu olduğunu gösterdi. Antrenman performansları konusunda da hocanın beyanından başka değerlendirmeye esas bir veri yok.
Daha önce söylediğim gibi programı izlemeden yazanlar hep yanılgıya düşüyor, adam Piech i biz izlemedik yönetim aldı diyor, Piech i beşiktaş maçında oynatmam için ya Aatıf ı yada Grosicki yi oynatmamam gerekiyordu diyor yada Enaramo'yu, bu seferde neden Aatıf ı oynatmıyorsun hoca diyeceksiniz, her takım 11 kişiden kuruluyor kardeş, birini seçerken de 4 antrenör bir araya gelip öyle seçiyoruz diyor.
Ayrıca henüz takım arkadaşlarının dahi isimlerini bilemeyecek kadar yeni birisi, pas isterken hey diye sesleniyor, isimleri bile henüz tam öğrenmemişken onu oyuna alıp çocuğa yazık edemem dedi hoca, herkesin ondan beklentileri varken tam hazır olmadan oyuna alıp başarısız olmasını ve beklentilerini boşa çıkarmam doğru olmaz dedi. Ayrıca bu takıma kim faydalı olacaksa onu oynatırız diyor. Perşembe günkü Bursa maçına kadar biraz daha hazır olacak ve oynatacağız dedi adam, kimseyi gereksiz eleştirmeyelim.
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SIVAS58FOREVER'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...