Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı
Konuyu açtık olayı tatlıya bağlıyamadık, Serdar63972 arkadaşım haklısın ama kırıcı vede acımasızsın. SİVAS58FOREVER her yazılanı eleştirmeyin, Eleştiri olacakki başarı gelsin. Hepimiz aynı geminin içindeyiz kırıcı olmayalım YİĞİDOLAR ımızI bırakında kendileri karar versin, kendi bildiğiniz doğruları dikta etmeyiniz. Son sözüm şuki şimdi birlik beraberlik zamanı.
|
Hemşerim doğru söylüyorsun, ben normal eleştirilere okuduğunuz üzere ses çıkarmıyorum, örnek olarak oyun içi taktik hamlelerin eleştirilmesine veya buna benzer normal eleştirilere ses çıkarmıyorum, ama burada cevap verme hakkı olmayan birisi hakkında yalan yanlış bilgilerle saldırmanın da adilane olmadığını düşünüyorum ve bu haksız saldırı karşısında bunu yapanlara aslında doğruyu anlatmaya çalışıyorum, çünkü Serdar63972 hocanın sözleşmesine madde koyduğunu yalanından tutun da Doğa'nın sözleşmesini sanki hoca yapıyormuş gibi farklı ve mantık dışı beyanlarla farkında yada farkında olmayarak SivasSpor'un birlik ve beraberlik seslerinin yükseldiği bu günlerde zarar veriyor.