Alıntı:
|
Dağcı Nickli Üyeden Alıntı
Kaleci Akın Yozgat’ta
Sivasspor kalecisi Akın Vardar, 2.lig A kategorisi takımlarından Yozgatspor’la masaya oturdu. Bu sezon Sivasspor’da fazla forma şansı bulamayan Akın Vardar, Sivas’da başarılı kaleciliğinin yanısıra, kişiliğiylede Yiğidoların sevgilisi olmuştu. Başarılı kaleci Akın’ın Yozgatspor’lu yöneticilerle büyük oranda anlaştığı ve 1 Ocak’tan sonra Yozgatspor’a imza atacağı belirtildi.
Hürdoğan
Bu habere dikkat...
Kaleci Oğuz Sivasspor’da
Sivasspor, Diyarbakırspor’un yedek kalecisi Oğuz Dağlaroğlu el sıkıştı.Daha önce Fenerbahçe ve İstanbulspor’da da forma giyen 26 yaşındaki kaleci Oğuz’la her konuda anlaşmaya varıldığı ve önümüzdeki günlerde Sivas’a gelerek imza atacağı öğrenildi. Bu sezon ilk yarı itibariyle sadece 7. haftada oynanan Diyarbakır-Ankaragücü (0-3) ve 11. haftada oynanan Diyarbakır-V.Manisa (0-2) forma giyen Oğuz 1.83 boyunda ve 82 kilo. İstanbul doğumlu olan Oğuz lise mezunu ve evli.
Hürdoğan
Oğuz 2 maçta oynamış ve 5 gol yemiş. Şimdi siz Akın'ı gönderiyorsunuz, yerine Oğuz'u mu alıyorsunuz? ? ?
|
Ne derece doğruluğu var bilmiyorum bu tarasfer haberinin ama,sadece garip bir taransfer olur derim ben buna,Akın'ın neyi avrmışki onu gönderip daha başarısısız bir kaleci alıyorlar bir anlam veremedim.