Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bursaspor 0-1 Sivasspor
Alt 01.03.2013, 23:39   #81
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 808 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bursaspor 0-1 Sivasspor

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen önce haddini asmadan konuşmayı öğren, Rıza Hoca süper lige fazla ise Bursayi yönettiği takım nasıl yendi? Ertuğrul Sağlam Rıza Hocadan daha kötü olmalı ki takımı yenildi. Sen buna cok icerlemissin sanırım, bu sitede kibar bir üslupla aklın sıra ortalığı karıştırmaya Rıza Hocayı eleştirenleri gazlamaya çalışıyorsun ama cok acemisin, çünkü Enaramo bu maçta sakatlansa ne olacaktı diye sacmalamissin, lütfen önce maçı izle sonra da kendi takımını kendi hocani elestir, sen kendi kapının onu dururken komşunun kapısının onune bakma. Bu sitede yazacaksan izlemedigin maç hakkında yorum yapma gafletine dusmeyeceksin, yazarlık yapmak araştırma yapmak gerektirir, çalışıp terlemeden araştırmadan maç yorumlamak dünyanın en saçma işidir, çünkü kim oynamış bilmiyorsun, hangi taktikle oynanmış bilmiyorsun ve oyuna dahi girmeyen adam yüzünden hocayı eleştirme gafletinde bulunuyorsun, eğer biraz delikanliysan önce kendi hocani elestir ama maçı izle ondan sonra elestir, aksi takdirde iftiraci konumuna dusersin
Ben ''Enaramo v.b gibi futbolcular sakatlansa idi'' dedim..Enaramo oynamış demedim ..Devamındaki yorumumu okuyunuz..Maçı izlediğimi kendim söyledim ..
Ayrıca yaşım ve üslubum gereği sizin tarzınızla size cevap vermek istemem..Lütfen emrivaki yorumlarınızı bana dayatmayınız...Ben ne zaman nerede olacağımı çok iyi bilirim..Ne konuşacağımıda iyi bilirim..Kafanızda bu Bursasporlu maçtan sonra buraya gelmiş yorum yapıyor diye bir düşünce peydah olmuş ise bunun böyle olmadığını söyleyebilirim..Bursaspora karşı bir kininiz olabilir sevmiyor olabilirsiniz ama bunu tartışmanın yeri burası değil ayrıca ben sizin kafanızda çizdiğiniz bir kişilk değilim...