Cevap: Mağlubiyeti Haketmedik
ayıptır be adam ayıptır.sen maçın başında kamil sakatlanınca oyuna hayrettin.i alarak kaybettin bu maçı benim gözümde.bu nasıl bi korkaklık,yüreksizliktir ? takımın gol yiyeceği belli üst üste kaç pozisyona girdiler.sen o anlarda oyuna müdahale etme saçma sapan bi gol yedikten sonra aklına en azından hücum yeteneği olan bir kanat oyuncusu koymak gelsin.daha geçen hafta sen değil miydin beşiktaş kalecisi mcgregor bugün o kadar kurtarış yaptığına göre biz bugün baya iyi oynamışız diyen ? soruyorum bugün sivasspor adına sahanın en iyisi kimdi ? kesinlikle milan borjan sahanın en iyisiydi.araştırın bugün topla en çok oynayan 2-3 sivasspor oyuncusundan biridir borjan.sen hangi yüzle maçı kaybetmeyi haketmedik diyorsun ? yahu borjan.ın hızlı başlattığı aatif.ın güzel kontrol ettiği güzel de bi pas verdiği pozisyonda.ziya.nın aptalca kaçırdığı gol dışında doğru düzgün pozisyonumuz yok.onu da geçtim biz sahada pas yapamıyoruz ki.rakip pres yaptığından değil.senin oyuncuların boş alanda topu taca vuruyorlar.hayrettin,kadir,erm an ve niceleri kaç isabetli pas yapmış acaba ? koca maç boyunca rakip takım kalecisine sadece bi pozisyonda iş düşmüş ve sen kaybetmeyi haketmedik diyorsun ya pes.hepsini geçtim sezon başından beri en rahat skorlarda bile oyundan çıkarmadığın eneramo.yu 1-0 gerideyken oyundan çıkarıyorsun ya ben sana ne diyim.risk al be adam risk al artık ligin dibindeki takımlar bile deplasmanda 3 puan için sahaya çıkıyor.sen hala 0-0.a yatış derdindesin.yahu sezon başından beri bu takım hiçbir maçta çift forvet oynamadı.nolurdu şu maçta defanstan birini çıkarıp yerine piech.i alsan.ama olur mu sen bu maçı 1-0 bitirdin ya sana 2 puan hediye ettiler değil mi ? ben hayatımda oyunu bu kadar kötü okuyan hatta okuyamayan bi hoca daha görmedim.bu takımda grosicki haftaya oynayamayacak durumdaysa hayrettin.i gelecek hafta ilk 11.e mi koyacaksın ? cevabı belli değil mi tabiki de 11.e koymayacaksın.ama maç içinde böyle takımı defansif odaklı yapacak bi değşikliği rahtça yaptın.işte sen bu kadar yüreksiz ve korkaksın.
|