http://www.skorer.tv/bursaspor-sivas...chGoalID=11037
Yediğimiz golün linkinde de seyredebileceğiniz gibi pozisyonu ilk başlatan oyuna sadece 1 dk. önce giren Sestak. İşin tuhafı, Sestak'ı oyuna aldıran Bursaspor taraftarıydı. 60. dakikaya kadar sabreden ama Pinto'nun gol atamayacağını anlayan Bursa taraftarı 'Sestak', 'Sestak' diye 5 dakika kadar tempo tuttuktan sonra oyuna giren Sestak bir dakika geçmeden kalemize dikine düşünüp orta yapıp pozisyonu da takip edip Hakan'a baskı yapınca geri pası Hayrettin'i ve kaleciyi şaşırtıp gol oldu maalesef.
Şimdi düşünüyorum da.
Pinto da inat etmeyip taraftarın sesini dinleyerek Sestak'ı alan hoca hem kendi kazandı,hem taraftarı sevindirdi. O zaman sorayım?
1) Bizim taraftar Bursaspor taraftarının yaptığı gibi 90 dakika takımını aynı tempoyla destekler mi? Yoksa gol atıp galip geldikten sonra mı hareketlenir?
2) Hocanın kenardan göremediğini görüp oyuncu değişikliklerine tribünden müdahale edebilir mi? Taşın altına elini koyar mı? Yoksa maça bile gelmeyip klavye kahramanlığı mı yapar? Sorular sürer gider ama bir şey açık ve net.
Galibiyeti biraz da istemek ve zorlamak gerekiyor.