Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 04.03.2013, 15:26   #163
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yedek kulübesinde Mehmet Nas,Pedriel,Piech gibi sağaçık oynayabilecek adam varken Hayrettini tercih etmek şapkadan tavşan çıkarmaya yeltenmektir.Ziyadan forvet yaratmaya çalıştı ve beğenmedi onu da oyundan aldı.Hani bir Nasreddin hoca fıkrası var;hoca derki bir yemek icad ettim ama ben de beğenmedim diye.
Alternatif olarak saydığın isimler maalesef sağ açık değiller, ben biraz daha açayım, alternatifler şunlardı, Mehmet Nas ve Adem Koçak ama bunların ikisi de orta sahanın ortasında oynayan oyuncular. Diğer alternatifler ise Pedriel, Piech ve Sercan'dı, ancak bu üçü de santrafor tabir edilen mevkide yani forvet hattının ortasında son vuruş yapma özelliğine sahip oyuncular, ancak bunlardan pedriel zaman zaman kanat oyuncusu olarak da görev yaptı ama maalesef pek başarılı olamadı, kanatta gene de en iyi alternatif Perşembe günkü göz dolduran oyunuyla Ziya idi, nitekim dün de o mevki de Ziya başarılı bir şekilde görev yaptı, sadece Ziya'nın yerine giren Hayrettin Hakan ile anlaşmazlığa düştü, aslında oradaki hata daha çok Hakan'a aitti, çünkü o topa ya gelişine vurup uzaklaştırabilirdi yada yan taraftaki Ziya ya verebilirdi.
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla