Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 04.03.2013, 17:52   #181
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1016 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen maçı izlememişsin, bari bi zahmet maçın özet görüntülerini izle de ne kadar çok organize atak yaptığımızı ne kadar çok şut çektiğimizi gör, Bursa oynayamadı, çünkü ona göre bir sistemle oynadık ama maalesef şanssız bir gol yedik.

İkinci bir konu da şu, sen ve senin gibi doğru bilgilere dayanmadan sırf hocayı eleştirmek için eleştiri yapanlar sanıyorlar ki Rıza Hoca ve oyuncular bu siteyi takip ediyor ve bunları okuyor vs. Böyle birşey yok, onlar işlerine bakıyorlar, bu sitede klavye başında maçı dahi izlemeden konuşanların yazdıkları şeyleri okuyacak zamanları da yok, antrenmanları izlemeye gidiyorsanız lütfen bi sorun oyunculara yada hocaya böyle bi forum sitesini takip ediyorlar mı? Bir kere "defol", "çek git" tarzında yazılan eleştirilere ben eleştiri demiyorum, alternatif kadro kurma konusunu işleyebiliriz veya oyun içindeki taktikleri ve bu da zevkli olabilir ama ilkokul çağındaki çocuklar gibi hakaretten öteye gitmeden bir üslupla eleştiri yapılmaz, yapılsa da kimse okumaz
Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı
İki maç kazandık diye göklere çıkmayın şu ana kadar sivasspor Kayseri, Fener, Trabzon maçları hariç bu takım nerdeydi Rıza hoca nerdeydi önümüzdeki Kasımpaşa, Beşiktaş, Bursa maçları nasıl geçecek merak konusu. Bumaçlardada aynı futbolu bekliyoruz şimdiden başarılar dilerim benim için önce SİVASSPOR kim bu formanın hakkını verirse helal olsun derim
iki maç kazandık diye göklere çıkarız hemşerim, 2 maç dediğin biri Fenerbahçe diğeri de SivasSpor'u bu ligde istemeyen Trabzon, bunları yendik diye elbette seviniriz, sen neden sevinmiyorsun? Trabzonlu musun? Sevinmek icin 34 maçı da namağlup kazanmak mi gerekiyor? Ne zaman sevinecegiz? Siz stadda gol atınca da mi sevinmiyorsunuz? Büyük ihtimalle de stadın yolunu bilmeyenlerdensiniz. Çünkü biz Trabzon galibiyetiyle çifte telli oynayıp göklere çıktık, senin zoruna gitmiş olsa bile
Trabzonspor galibiyetinden sonra yazmıştım acı gercekleri