Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Bknz ''Başka Sivasspor yok !!'' konu başlığında birlik beraberlik çağrısı yapılmış..Konuyu açanında hakikatten senden daha fazla Sivassporlu olduğuna bire bin bahse girerim..Burada eğitim seviyelerinide tartışma en azından benimle tartışma zararlı çıkarsın.. Rıza Hocaya Rıza diyenelere ahlak dersi vermek konusunuda es geçmişsin..Hakikatten geç ..Verebileceğin bir cevap olsaydı verirdin zaten..Çünkü böyle bir cevabın yok....Olamazda..Yazdığın düşündüğün veya her ne yapıyorsan yaptığın hiç bir şeyi muhatap almıyorum...
|
Bak tekrar ediyorum anlayabilmen icin, daha önce de defalarca açıkladım ama anlamadın, bu yuzden de eğitim seviyenin düşük olduğunu düşünüyorum, istersen kiyaslayabiliriz, Ben hazirim.
Rosa Hocaya sadece Rıza yazanlar butun dogalliklariyla yazmislar, ama sen sizli bizli cumlelerle baslamissin ve Kyle bitirmen gerekirken sadece Rıza yazik farkli bir üslupla bitirmissin, egitim seviyen bunu algilamaya yetmiyor olabilir.
Adres58 gecen gün bana artistlik yapiyordun neden datasiyorsun diye, ben bugun ortaya yorum yazdım bu Bursalı atlayıp satasti, onu neden uyarmiyorsun? Rıza hocaya düşman diye bağrına basıyorsun.
Bakın bugün bu sayfada pes pese takıma ve hocaya destek olalım, gün birlik olma zamanıdır diye mesajlar yazıldı, ben de benzer şeyler yazdım, devamı gelecek endişesiyle Bursa li sabote etmeye çalıştı, siz de çanak tutun, benim ortaya yazdıklarıma yarasi olan gocunup atlar