Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 04.03.2013, 20:54   #193
adres58
Usta Yiğido
 
adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 54
Mesajlar: 7.060
Thanks: 12.817
4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1462 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bak tekrar ediyorum anlayabilmen icin, daha önce de defalarca açıkladım ama anlamadın, bu yuzden de eğitim seviyenin düşük olduğunu düşünüyorum, istersen kiyaslayabiliriz, Ben hazirim.
Rosa Hocaya sadece Rıza yazanlar butun dogalliklariyla yazmislar, ama sen sizli bizli cumlelerle baslamissin ve Kyle bitirmen gerekirken sadece Rıza yazik farkli bir üslupla bitirmissin, egitim seviyen bunu algilamaya yetmiyor olabilir.

Adres58 gecen gün bana artistlik yapiyordun neden datasiyorsun diye, ben bugun ortaya yorum yazdım bu Bursalı atlayıp satasti, onu neden uyarmiyorsun? Rıza hocaya düşman diye bağrına basıyorsun.

Bakın bugün bu sayfada pes pese takıma ve hocaya destek olalım, gün birlik olma zamanıdır diye mesajlar yazıldı, ben de benzer şeyler yazdım, devamı gelecek endişesiyle Bursa li sabote etmeye çalıştı, siz de çanak tutun, benim ortaya yazdıklarıma yarasi olan gocunup atlar
Beni iyi dinle dostum, o artistlik lafından ne tarz bir insan olduğun anlaşılıyor. Kendi dünyanla tezatlık yaşamana müsade ediyorum. Bu platformda ben sana ''dataşmadan'' sen bana ''dataşmışsın''. Sen mesaj yazdıktan sonra Bursalı arkadaş siteden ayrılmış ve daha sonra mesajına cevap yazmış. Bunu yazışmalardan takip ettim. Hani diyorsun ya ''söz hakkı'' doğmuş kendisine. Ne var yani yazamazmı. Sen herkese kendi doğrularını kabul ettirmek için dayatırken neden herkesin doğrularını kabul etmekte zorlanıyorsun. Biraz ıkınsan kabul edeceksinde onuda yapamıyorsun. Ayrıca burda yorum yazan kişileri hep hakir görüyorsun bununda farkındayım. Adam Sivaslı değil ama senden çok seveni var. Yani ''Sivaslı değil ama Sivaslı gibi övünen kişi'', bazıları gibi''Sivaslı ise övünen ama Sivaslı değilse dövünen'' kişilerden değil. Ben sana kaç kere izah ettim herkes düşüncelerini söyler ama hakaret edemez sövemez diye. Ama sen sövmüyorsun hakaret ediyorsun. Bunu tekrar etme.
__________________
.
.
.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...