Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 04.03.2013, 22:30   #200
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Soyözen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar Allah aşkına biriniz bana "Bursa-Sivas maçını değerlendirme amaçlı" açılmış olan bu konuda neden bu kadar anlamsız muhabbetlerin döndüğünü anlatabilir mi?

İşler yolundayken hep birlikte seviniyoruz da, işler sarpa sarınca niye birbirimize giriyoruz? İsteyen Rıza Hoca'yı eleştirir, isteyen de beğenir. Kimileri de ikisini de yapar.

Sivasspor'un durumundan çok "Rıza Hocacılar" ve "Anti-Rızacılar" arasındaki çatışmalar konuşuluyor forumda.

Herkesi biraz sakin olmaya davet ediyorum.
Ben sana izah edeyim kardeş, bir kaç sayfa geri gidip bakarsan oyunla ilgili yorumlarimizi görürsün ve genel anlamda birlik olalım tarzında yazılar cogalmisken ortada hicbir sebep yokken Bursa li arkadaş bana satasti ve konuyu değiştirip gitti ve maalesef forum yöneticileri de onu uyarmadı konu buralara geldi, yoksa benim maç ile bir sürü analizimi bir kaç sayfa geride okuyabilirsin.
Abdullah Yiğit su an canlı yayında ve diyor ki takım cok iyi oynuyor, yandık bittik mahvolduk demeye gerek yok, gün birlik olma günüdür diyor, konuya burdan devam etmeyi teklif ediyorum, eğer Bursa li müsaade ederse
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla