Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 04.03.2013, 21:31   #201
holigan
Yiğido

holigan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 holigan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Sövmekten kastım hakarettir.sivassporun değil hocası malzemecisi bile hakareti haketmez. burada bir arkadaş yazmış o formayi giyen herkes onurumuzu diye.ondan yola çıkarsak eğer yakışmaz bu takım için çaba sarfeden kişilere hakaret v e küfür etmek defol demek. Ve dahada önemlisi rıza hoca için eleştiri yapanlara nedense derhal yönetimden birisi tesekkuru yapıştırıyor.manifestolar yayınlıyor diyor bey bizim adimiza. Hani derler bizim orada iti döverler ama sahibine sayarlar.ama oylemi burada baltalamaya canak tutuyor site.parmak sayısı kadar burada olumlu yapici yorum yazanlar.
Kına günü yapacağız burada hoca sezon sonunda bırakıyor.sağlam kaynaklardan öğrendim. Sivasspor.com da bayram günü ilan eder o günü.sevgili arkadaşım ben bu site kurulduğu ilk günden beri buranın takipcisiyim nasıl bir misyon üstlendiğinin biz farkındayız. Fakat son dönemde site ustlendigi misyonu unutup başka gorevler üstleniyordu inşallah. Buradaki üye sayisina güvenmek pek akillica bişey değil bunun herkes farkindadir sanırım. SAYGILARIMLA

ALEM-I CIHANDA KRALSIN YIGIDOM.....
holigan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda holigan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...