Alıntı:
holigan Nickli Üyeden Alıntı
Sivas58forever kardeşim sen iyi bir sivaslı ve sivassporlusun bu asikar. Fakat burada savunanları değil savuranlari destekliyorlar. Anlayacaksın kardeşim defol rıza diyeceksin yönetim istifa diyeceksin senede atacaksın yenildiginde satacaksın sivas kumeye diye yazacaksin. Ne kadar küfür varsa sıralayacak. Kapıcı rıza diyeceksin asagilayacaksin. O zaman sivasspor.com ve değerli yorumculari seni beğenir teşekkür ve iltifat eder.anlamadinmi. Se be gardasim. Bursalı yigido kardeşim senin samimiyetine inaniyorum yada inanmak istiyorum Fakat bu bana ters geldiği için seni yaptigin bana göre abesle istikbale giriyor çünki. Ben yeryuzunde Sivas spor diye bir takım varken milli takımı tutmak bile bazıları gücüme gidiyor..
|
Üstadım...Benim Sivasspora destek veriyor olmamın birincil sebebi Şu ana kadar Anadolu takımları içerisinide siz Sivassporun yaptığını başaran beceren hiç bir takım olmayışıdır..Anadolu ateşini yakan Sivasspordur..Anadoludan bir takım çıktı şampiyonluğa oynadı ve biz buna destek verdik...Sakın karıştırmayınız Ben Sivassporu tutmuyorum takım olarak..ben Bursasporluyu ...Sivasspora canı gönülden destek veriyorum ve başarısını istiyorum...Size veya mantığa ters gelen bir şey olmamalı kanımca...Ama yinede bana ters diyorsanız saygı duyarım size...