Cevap: İlk Hedefimiz Lig
elbetteki bizim için en önemli olan ligde kalmaktır kupayı kazanamazsakda olur önemli olan ligde hayatta kalabilmektir maalesef gerek kadro yanlışlıkları bireysel hatalar ve hakem hatalarıyla istediğimiz noktada değiliz gerçeklerlede yüzleşmek zorundayız şuanda alttaraf karıştı ben mersinle akhisarın kurtulacağına inanmıyorum 3. takım için aday çok bize bişey olmaz demekde hayalcilik olur belki 3.takım 2li 3 lü 4 lü averajla belli olacak alttaki takımların hiçbirine karşı 2 li averaj üstünlüğümüz yok bitek antep ve elazığa üstünüz baraj şuanda 38 39 civarında 40 a yükselebilir öncelikle özellikle karabük ordu ibb karşı averajımızı düzeltmeliyiz hedef maçlar bunlar ben kendi sahamızda alacağımız 3 galibiyet deplasmanda alacağımız 2 galibiyetle çok rahat nefes alacağımıza inanıyorum geride kalan maçlar kolay maçlar olmasada gücümüzün yeteceği maçlar yenemediğimiz maçlardada mutlaka puan almalıyız ben ibb antalya karabük ordu akhisar gençler maçını kazanacağımızı eskişehir ve kayseriyle berabere kalacağımıza gs ve elazığa yenileceğimize inanıyorum
|