07.03.2013, 19:57
|
|
Usta Yiğido
1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: İlk Hedefimiz Lig
Alıntı:
holigan Nickli Üyeden Alıntı
Burada akşamları bir bakayım sivasspor haberlerinde ne var diye ha bu arada girmişken bir yorum yazayim diyenler var birde buranın müdavimleri var sürekli takip eden her açılan konuya yorumunu ve görüşünü ekleyen bunun yanında birilerine gıcık vermek adına her olumsuz yorumun altına teşekkür yapistiran ama kendi düşünceleri ve yorumlari dikkat çekemeyenler veya ölçünün dışına çıkmak istemeyenler var yigido06 gibi ve her nedense bursalı izmirli ankarali lazyigido ıstanbullu yiğidi nasıl oluyorsa bu anlamış değilim böyle olanlarda var. Arkadaşımin birisi ledig midir nedir rıza hocaya nerede olduğunu ve hangi takımı çalıştırdığının haddini bildirmeye çalışmış. Ben iyi bir sivassporluyum ve riza hoca hayraniyim sana bildireyimim o zaman hadsiz. Rıza hoca belkide senin altın bezleniyorken bu ligde bjk da kaptanlik yapıyordu.yigit lakabiyla anilirmis onunda yigido oldugunu analmis türk milletiki ona atom karinca diyorlardi, Ve sivasspor bu ligde oynamazken. O adam yine bu ligde uefa kupasında harikalar yaratıyordu denizli ile. Yine o adamı bütün sporkamuoyu bahsederken ciddiyetini isminin önüne koyarak bahsediyor. Senin gibi $akrabanlar ona zaten haddini bildiremezde deniz bey gibi hakkında çok güzel şeyler duydugum birisi bakın sivaslı demiyorum çünki artık emin değilim o tesekkuru yapistirdigina uzuluyorum.rıza hocaya gelince zaten lig sonunda bırakıyor.diyelimki bu takim kümeye düstü kackisi var acaba bu takimin bir daha süper lig görecegini düsünen.sivas kendi taraftar destegini yitirdikten sonra baskasi destek olmaz mecnun odyakmazlar 40 senede bir cikar bu da demek oluyorki 40 sene asagi yukari debeleniriz 40 sene sonrada futbol bir endüstri olmaktan cikar süper lige cikmanin bile bir degeri olmaz.bu günün tadini cikarin.bu takim kümeye falan düsmez tas gibi bir sivasspor var.TAKIMI DÜSME POTASININ ICINDE TUTMAK BIR STRATEJIDIR. bunu futbol oynayanlar anlar,burada kimseye felsefe yapmak degil amac ama mademki burdayiz mademki görüslerimizi bildirecegiz bildiklerimizi paylasacagiz (bu cok bilmisler icin gecerli degil) benim duydugum bildigim düsündügüm görüsüm bu.((gündüz telden yazmistim is yerinde cikmamis bir kismi tekrar etmek istedim.))
|
Holigan Gardaşım üzülme yaşca senden büyüğüm hakkımda olumlu düşüncelerin içinde teşekkür ederim bu sitede çok arkadaşıda yakından tanıyorum artık biz bir aileyiz diye düşünüyorum oynanan futbolu sonuçları beğenmiyoruz bunda hem fikirsek eleştiride olacak saygı sevgi içerisinde Bülent hocayıda Rıza hocayıda tanımam benim görüşümde Bülent hocanın yeri ayrıdır gönlümde çıtayı yükseltmiştir diyer gelen hocalar malesef başarılı olamamıştır Rıza hocada bunlardan birisidir. Bende diyorumki birkaç maç güzel maç oynadı bu takım diyer maçlarda neredeydiniz Rıza hocadan tut futbolculara varana kadar soruyorum eleştirenleride alkışlıyorum. Çünkü çok üzülüyorum