Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı
Holigan Gardaşım üzülme yaşca senden büyüğüm hakkımda olumlu düşüncelerin içinde teşekkür ederim bu sitede çok arkadaşıda yakından tanıyorum artık biz bir aileyiz diye düşünüyorum oynanan futbolu sonuçları beğenmiyoruz bunda hem fikirsek eleştiride olacak saygı sevgi içerisinde Bülent hocayıda Rıza hocayıda tanımam benim görüşümde Bülent hocanın yeri ayrıdır gönlümde çıtayı yükseltmiştir diyer gelen hocalar malesef başarılı olamamıştır Rıza hocada bunlardan birisidir. Bende diyorumki birkaç maç güzel maç oynadı bu takım diyer maçlarda neredeydiniz Rıza hocadan tut futbolculara varana kadar soruyorum eleştirenleride alkışlıyorum. Çünkü çok üzülüyorum
|
ABIM ISIN RAST GELSIN. eyvallah ama sizden ricam bana bir altenatif isim söylermisiniz ve birde bu sivassporun mevcut kadrosunu hangi hoca ile bu futbolu oynatabilisiniz ligin en fazla mac yapan takimlari arasindayiz bu arada.bu futboldan kastim kupada yari final ve kontrol bende dedigi ve cok rahat göründügü bir durumda trabzona karsi oyynadigimiz futboluda unutmaz isek demkki güzel bir kumas var hocaya göre ve güvenmekten inanmaktan baska sansimiz varmi deniz abi.hadi diyelimki en kötü senaryo ile kümeye gidiyor takim bu asamadan sonra hocayi görevden alabilirmiyiz. tabiki hayir. o halde ne yapmamiz gerekiyor abi birbirimizi kirmak incitmekmi.mevcut durumun zevkini cikarmamiz gerekmezmi.bir baska sivasspormu var.yoksa 4 eylül gelir onunlami avunuruz.yada sivas demir spor küllerinden dogar belkide ha, baska sivasspor yok abi tam destek hep destek zamani.gaza getirme zamani bence. bu arada sualime bir cevap verme lütfunda bulunursaniz sevinirim.insallah bu b.uygun deildir.