Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Taraftarsız olmaz…
Alt 08.03.2013, 17:15   #7
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Taraftarsız olmaz…

yönetim taraftara gerekli kolaylığı göstermiş 10 tlye 5 kişi maç izliyecek 1 kişilik yer boş kalırsa çok ayıp olur bu maçlar diğer maçlara benzemiyor antalyayı yenersek deplasmanda seyircisiz akhisarıda yeneriz rahat nefes alırızz bakalım kaçkişi sivassporun süper ligde kalmasını istiyor göreceğiz bazı oyuncularımız hocamız düşme korkumuz yok diyorda ben korkuyorum şahsen ligin sonlarıı yaklaştıkça üstümüze oyunlar oynanacak buna adım gibi eminim antepte hakem bursayı hacemat ediyor manisada akhisar resmen kıyma makinesine atılıyor elazığ kazanıyor sivasda bjk maçında 2 penaltımız verilmiyor bursada olmayan penaltı çalınıyor rakibe verilmesi gereken kırmızı verilmiyor bunlar tesadüfi değil yoksa sivassporuma güveniyorum tff ve mhk hakemlere aslaaaaa güvenmiyorum önümüzdeki 2 maçı alırsak ligde kalmayı büyük ölçüde sağlarız rakiplerimizin hakem yardımıyla kazanması bizimde hakemler tarafından doğranmamız tesadüfi değil stadı doldurunki herkesi baskı altına alalım deplasman olduğumuz belli olsun
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...