Cevap: Maçı Değerlendirelim
korkaksın rıza hoca,hem de korkağın en önde gideni bayrak taşıyanısın.ben ezbere biliyorum artık değişikliklerini.yeter artık ya.aatif.ı oyundan çıkarmak nasıl bi mantıktır.o dakikaya kadar biizm kaleyi görmeyen rakip sol bek.o dakikadan sonra tren etti sol tarafı.bu kadar mı bilgisiz bir adamsın ben yemi nederim saç baş yolup ağladım tv karşısında.yaptığın salakça değişiklikler,saçma sapan işler binlerce taraftarını üzüyor ağlatıyor.ben artık bişey diyemiyorum bir takım bu kadar kötü yönetilebilir ancak.arek piech gibi pres yapan her adama basan bi oyuncun var.oyuna aldığın adam sercan denen(bi küfür edicektim ama tv karşısında kat kat etttim şimdi etmiyorum) girip oynadığı 10 dakikada toplasan 10 metre koşmadı.geçen sezon 40 tane maç oynayan arek piech hazır değil diyorsun.oynattığın sercan 1.5 sene top oynamadı.o daha hazır değil mi ? biz de bunu yedik tabi...
gelelim hakemeeeeeeeee.ey fırat aydınus.senin sivassporla derdin nedir öncelikle.maçın 20 dakikasında falan olması lazım.kenan denen it ziyanın dizine full taban bastı öyle ki tekmeliği yanlarından kramponun izleri var.bu hareket kırmızı değildir de nedir ? kart bile çıkarmadı bu harekete yuh dedim tv karşısında.ve sonra naptın penaltıyla alakasız adamın eliyle aldığı bir pozsiyonda bizim oyuncumuzu tereddütsüz attın.bu ilk kez mi oluyor tabi ki hayır.hatırlatırım geçen sene eskişehir deplasmanı sivas maçı 10 kişi tamamladı.bu sene ordu deplasmanı adam içeriye top çevirdi kadir elle müdahale etti bariz sarı kartlık pozisyonda kadir.i atttın.fenerbahçe hocası aykut hoca kendisi için önyargılı bi hakem dmeişti caner.e gösterdiği kırmızıdan sonra.tamamen katılıyorum.sahaya sivastan bi oyuncuyu atmak için çıkıyor resmen.akhisar oyuncularımıza her türlü rsertliği yaptı ama tek sarı kartları dakika 90+3'te sarı kartla alakasız bi pozsiyonda sırf eyyam için kenan.a.benim gözümde hakem bu maçın skoruna %100 etki etmiştir.20 dakikada atılması gereken kenan 1 gol 1 asist daha ne olsun.
demem o kiii rıza hoca futbol 1 gol atıp üstüne yatmak değildir.gençlerbirliği deplasmanından sonra bunu söyledim üst üste kaç haftadır hep aynısın.yeter artık taraftar böyle bir takım görmek istemiyor bunu anla.haa ama sen ben sivasın çocuğu değilim beşiktaş'ın çocuğuyum diyorsan-ki her hareketin ve söyleminle bunu ifade ediyorsun- bu takımda işin yok!! böyle düşünüyorsan kapımız açık güle gülee.ama olur mu sen bir yere yapıştın mı yapışırsın.eskişehirdeki gibi kovulana kadar zorlarsın....
|