17.03.2013, 15:31
|
|
|
YASAKLI ÜYE
1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçta göze çarpanlar : ?SİVASSPORUN tatile gelmiş ,nasılsa kazanırız havasında oynadığı (oynamadığı)rezil kepaze ruhsuz bencil futboldan başka herşeyi yapmaya çalıştığı taktiksiz beceriksiz oyun akhisarlı oyuncuların ligde tutunmak için çırpınışları
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? İKİ takımda kontrollü oynamayı tercih etti sivassporun gol dışında öyle ahımn şahım pozisyonu yok atıf biraz bencil oynamayıp boştaki arkadaşlarına pas çıkarsa belki 2 3 yapıp çok rahat kazanacağımız maçı 1-0 skoru korumak adına çok geriye yaslandık 2.yarı ziyanın inanılmaz hatası 10 kişi kalmamıza neden oldu borjan kurtararak sivassporu yeniden oyuna dahil etti 10 kişi oynamanın dezavantajını herdak hissettik o dakkdan sonra rakip ablukaya aldı iyidirenmemize rağmen baskıya boyun eğdik 1 puanı bile alamadık bu maçı kaybettiysek başta rıza hocanın inadı ,ziyanın bundan önce birçok maçta yaptığı acemilik ,ermanın ,pedrielin ruhsuz oyunu ,atıfın ve eneramonun beceriksiz keyfii,egoist oyunu hakemin adiliği yüzünden kaybettik
Maçın en iyisi kimdi : ? BORJAN BORJAN SİVASSPOR şu maçı tarihi farkla kaybetmediyseK borjanın sayesinde
Maçın en kötüsü kimdi : ? BORJAN HARİÇ oyuncuların hepsi başta erman pedriel navratil ziya eneramo hepsi ,rıza hoca ,hakem
müsfettesi
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? DİĞER maçlarda aleyhimize okadar yanlış kararlar verildi sesimizi çıkartmadık bu maçtada devre arasında kimlerle konuştularsa yönetim şekli değişti rakip sert oynadığı halde sarı vermeye korktu 2 işareti yapıp ikaz etmekle yetindi o sertermidir nedir nasıl kırmızı görmedi hayret ettim en önemli hatası maça damga vurdu resmen maçı sivasdan alıp akhisara verdi ziyanın penaltı pozisyonunda düşen oyuncu öncelikle ofsaytta ofsaytı geçtik adam topu eliyle önüne alıyor bunu çalsa ziyada o faulü yapmaz 11-11 oynanırdıki büyük ihtimallede kazanırdık ben bu işte bi alicengiz oyunu olduğuna inanıyorum maçı katletti
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? ELİNDE eğer groseçki varsa sakaT değilse, piech gibi sonuna kadar mücadele eden oyuncun varsa bunlardan biriyle başlarsın pedrielden umudu bu maçta kestim tek yaptığı 1 gol yememizi kazayla engellemesi eneramo son 15 dak koşamıyor adamla özel anlaşmamı yaptın eneramo maç bitmeden oyundan alınmaz diye oynattığı oyundan bişey anlamadım 1-0 korunacağına 2-0 3-0 yaptıracak taktik değişikliği yapmadı enkötüsü son 10 dak 10 kişi defans yaptırıp 1-0 korunabilirdi onuda yapmadı ben sezon sonunda bu takımın başında görmek istemiyorum hattaa mümkünse sezon sonuna kadar bülent albayrakla devam edelim
|
|
|