Tekil Mesaj Gösterimi
Geldiğinde Düşüyorduk, Şimdi de Düşüyoruz!
Alt 17.03.2013, 18:52   #1
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 919 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Geldiğinde Düşüyorduk, Şimdi de Düşüyoruz!

Forumda yorumları okurken bazı arkadaşlardan gördüm ve güzel bir tabirdi hoşuma gitti kullanmak istiyorum.

Takımımızda çok büyük bir aRIZA var ve bunun bir an önce giderilmesi ya da geçici bir yöntem bulunması gerekir. Ki ben daha önceki tepkilere bakınca da Rıza Hocanın kendi bildiğinden şaşmadığını gördüm. Eğer şimdi bir şeyler yapılmazsa daha bu takımdan bir şey olmaz. İki hafta sonra Ordu maçı var sonra Es Es, sonra Gençler sonra Kayseri, sonra Belediye, sonra GS, sonra Karabük ve son olarak ikinci yarının flaş takımı Elazığ var. Sizce bu fikstürün altından Rıza hoca ve yardımcıları kalkabilir mi? Ben kalkabileceğini düşünmüyorum.

Emin olun ki bu takım ligden düşerse Rıza hocanın dediği gibi ilk Hayrettin, Ziya, Yönetim ve Kendisi üzülür ve en başta takımı bırakan da Rıza Çalımbay olacaktır. Duygularla hareket etmeye devam edilirse, Çalımbayın kaprisleri bu takımı ligden düşürecek. Bir şey yapılmalı artık.

Rıza hoca'ya tavsiyeleriniz varsa yazın burdan elbette birileri iletir ona. Değişebilecek bişey olduğunu sanmıyorum ama yine de herkesin görüşlerini bir başlıkta toplamak gerek diye düşünüyorum.

DAHA NEREYE KADAR KONUŞMAYACAĞIZ! TAKIM LİGDEN DÜŞÜYOR BEYLER!
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...