Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Geldiğinde Düşüyorduk, Şimdi de Düşüyoruz!
Alt 17.03.2013, 22:36   #19
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Geldiğinde Düşüyorduk, Şimdi de Düşüyoruz!

Rıza hoca geldiğinde ciddi ciddi düşüyorduk, aratransferde aldığımız adamlar bizi ligde tuttu ,geçen sezon hakem hataları yüzünden avrupaya gidemedik ,busezonda geçen sezonki kadroyla devam ettik üstüne iyi transfer yapamadık ,geçen sezonki performansı birçok futbolcu gösteremedi .grosecki ,erman eneramo,navrratil,pedriel,uğur , kadir hepsii geçen sezon iyiydi busene hangisinden verim alabildik ?kazandığımız maçlarda erman, atıf ,borjan iyioynarsa kazandık, hakem hatalarıda aleyhimize artarak devam etti halaada ediyor, şu maçta kötü oynadık eyvallah 10 kişi kalmasak akhisar yenebilirmiydi ?adam elle topu alıyor elide geçtik bariz ofsayt ,bjk maçında 2 penaltı verilmedi diğer maçlardaki hataları saymıyorumbile gelelim rıza hocamıza sezona başlarken BJK'yle olan dirsek teması transfere yeteri kadar agırlık veremememiz ,kampa geç başlamamız yönetimin cimriliğle birlikte istediğimiz oyuncuları alamamamız ,rıza hocanın özellikle hatalarıyla yenildiğimiz ,uğur da ısrar etmesi ortasahada topla iyi oynayan ademden yararlanmaması ,pedrielde eneramoda inat etmesi ara transferde gerekli oyuncuları almaması ,taraftarla polemiğe girmesi oyuncuları yerli yersiz eleştirmesi formayı adaletli daıtmaması oyunu okuyamaması oyun oynanırken saha içinde müdehale yapmaması abuk subuk oyuncu değişiklikleri vs vs kendisinin kredisini tüketmiştir uğuru oynatma dedikçe adamı oynattı bjk maçını resmen kaybettik hayrettini birazda mecburiyetten aldı o bölgeden 2 gol yedik...

Elinde piech gibi adam var ilk 18 de adı yok

Sorun bakalım burdaki üyelere sivastaki taraftarlara

Sercan mı? Piech mi?

Şu ortamda istifa etmesinin sivasa yararından çok zararı olur neticede yardımcılarıda gider gelen hoca takımı tanıyana kadar lig biter, ben kalan 8 maçta 4 galibiyet alacağımıza inanıyorum takımın bu gücü var sezon sonunda artık efendice yollarımızı ayıralım diyorum kalan maçlarda inatlarından egolarından vazgeçip tüm oyuncularla toplantı yapıp durumun ciddiyetini anlatmasını adam gibi oynatmasını temenni ediyorum
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...