Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Geldiğinde Düşüyorduk, Şimdi de Düşüyoruz!
Alt 18.03.2013, 14:03   #36
legolass
Tecrübeli Yiğido

legolass - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

322 Mesajına 672 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 legolass FAZLA SÖZE GEREK YOKlegolass FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Geldiğinde Düşüyorduk, Şimdi de Düşüyoruz!

Rıza hoca takımın ağzına s.... yeter artık bu nasıl bir inatlıktır geldiğinde düşüyrdk geldin kılpayı kurtardık geçen yıl play off denen saçmalık sayesinde ilk 8de bitrdik bence o da bir başarı değildir bu sene takımı temelli batırdın inatlığın yüzünden.Bu takıma en ufak bişey bile kattığından şüpheliyim.yılmaz vural elazğın başına geldiğnde takımn puanı bile yoktu bak şimdi bizi bile geçecekler takımın ne oynadğını çözen varmı acaba? mecnun başkan sırf sen sivaslısın diye tutuyor takımın başında. aslında başkanda biliyor senin ne mal olduğunu ama işte sabrediyor ama bu da takıma çok büyük zarar veriyor.Senin bu takıma bişey verebileceğni düşünmüyorum aksine daha da götürüyon.eğer bu takımı düşürürsen milyonlarca Sivaslının Sivassporlununda bedduasını alacakssın unutma bunları beyninin bi yerlerine kazı. bu sene ne yap et ligde tut takımı sonra da defol git bu kadar durduğun bile hata.Sen gitikten sonra Mecnun odyakmaz başkanımızda saçma sapan adam getirir yine takımn başına.Muhsin ertuğral karol pecze ve sen birer hataydın.Asansör hoca getirir takımın başına hani şu her sene bi takım çalıştıranlar var ya onlardan birini getirir.Ümit özat denen adam Sivaslıymış ama alakası bile yok.daha takımda kimin oynadğını bile bilmiyor sivas televizynnda bir yayına bağlnmıştı utanmasa sivasspor kim diyecek. ben öyle adamları getirmelerini istemiyorum.

Gelecekse ERTUĞRUL SAĞLAM gelsin gerisi yalan
legolass isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda legolass'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...