Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Zara kan kaybediyor! 1-1
Alt 18.03.2013, 18:16   #9
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1125 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Zara kan kaybediyor! 1-1

Böyle bir olay olsa olsa Sivas´a mahsus bir olay olabilir.4 Eylül´ün bir kalecisi vardi ve attigi bir gollede gündeme gelmisti.Hatta iddaa ediyorum ilk yari maclarinda 4 Eylül bu kaleci sayesinde cok puanlar topladi.Sonra kaleci bir anda yok oldu .Öyle tahmin ediyorum bu kaleci ara transferde satildi.
Onun gidisinden sonra 4 Eylül adeta tepetaklak oldu.Bu zamana kadar bu puanlar alinmasaydi,4 Eylül küme bile düserdi.
Riza hoca icin ikinci yari öncesi sabirli olunmasini her platformda dile getirdim.Fakat bu sahis ilk devre Doga tercihi ,ikinci yari ise Ugur ve Hayrettin tercihleri bizim adeta sonumuzu hazirliyor.
Ligdeki konumuzu düzeltip kendimizi Türkiye kupasina konsantire etmemiz gerekirken biz hala kan kaybediyoruz.Balik bastan kokarmis diye bosuna söylememisler.Bu durumda Zara belediyesporda bu kulvarda hak ettigini aldi ve basarisizlar kervanina katilmis oldu.Hos geldin Zara aramiza....
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla