Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı
Ordu ve Akhisar düşer, Mersinle beraber merak etmeyin. Diğer takımların kötü olması sayesinde yine ligde kalırız.
Sezon sonuna kesin gidicek zaten Rıza Çalımbay. Yerine büyük ihtimalle Ümit Özat gelecek hatta ben kesin gözüyle bakıyorum. Yıllar öncesinden başkanın "Ümit Özat için, ilerde takımın başında olacak" sözü hala aklımda bu söz bu sefer gerçekleşecek gibi. Benim gönlüm Ertuğrul Sağlam'dan yana eğer büyük takım olmak istiyorsak bu şekilde olmalı zaten.
|
Bu ertugrul adi cok gecmeye basladi.ilk once ona bir bilgi eklemek isterim. E. Saglam kasimpasa ile sezon sonunda kesin anlasmaya vardi.simdi prensipte deniyor ama kesin anlasildi ve imzalar atildi.buradan ilk defa duyuyorum ozat ismini. Yazmis oldugunuz ileride takimin basina gecebilir sozunu muhakkak birebir size soylemis olmali cunki arastirdim hicbir aciklamasinda rastlamadim oyle bir demecine.fakat benim en buyuk hayalim bu takimi sampiyonlar liginde oynatmak ve takimin basinda riza calimbayi gormek en buyuk hayalimdi diye demecini c ok iyi biliyorum. Bence riza hocaya besiktastan resmi bir teklif gelmedigi surece hatta velse bile sayin odyakmaz izin vermedigi surece takimin basinda olacaktir. Birde hocaya buradan mesaj iletmek isteyen arkadaslarin bilgisine. Yilmaz vural fatih terim hikmet karaman tolunay kafkas belki ve bunlar gibi sakraban sovmenler ilgilenir taraftar siteleriyle basinla. Bizim hoca sivassporun resmi web sitesinden bile bir haber.