Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Geldiğinde Düşüyorduk, Şimdi de Düşüyoruz!
Alt 19.03.2013, 23:36   #7
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1118 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Geldiğinde Düşüyorduk, Şimdi de Düşüyoruz!

Alıntı:
arkia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu ertugrul adi cok gecmeye basladi.ilk once ona bir bilgi eklemek isterim. E. Saglam kasimpasa ile sezon sonunda kesin anlasmaya vardi.simdi prensipte deniyor ama kesin anlasildi ve imzalar atildi.buradan ilk defa duyuyorum ozat ismini. Yazmis oldugunuz ileride takimin basina gecebilir sozunu muhakkak birebir size soylemis olmali cunki arastirdim hicbir aciklamasinda rastlamadim oyle bir demecine.fakat benim en buyuk hayalim bu takimi sampiyonlar liginde oynatmak ve takimin basinda riza calimbayi gormek en buyuk hayalimdi diye demecini c ok iyi biliyorum. Bence riza hocaya besiktastan resmi bir teklif gelmedigi surece hatta velse bile sayin odyakmaz izin vermedigi surece takimin basinda olacaktir. Birde hocaya buradan mesaj iletmek isteyen arkadaslarin bilgisine. Yilmaz vural fatih terim hikmet karaman tolunay kafkas belki ve bunlar gibi sakraban sovmenler ilgilenir taraftar siteleriyle basinla. Bizim hoca sivassporun resmi web sitesinden bile bir haber.
Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yok tabi ki bu benim isteğim. Ümit Özat işine gelince bu sözü 2 3 yıl önce tvde kendisi söyledi. Kaynak olsaydı paylaşırdım yoksa hava da kalıyor böyle. Sezon sonu bakalım ne olup ne bitecek.
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla