Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Mağlubiyeti Hakettik
Alt 22.03.2013, 12:27   #107
HababamHa
Usta Yiğido

HababamHa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

480 Mesajına 1.017 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 HababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Mağlubiyeti Hakettik

Alıntı:
keko 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yeter su riza savunmayin iyi hoca olsaydi gözünün önünde tekme yiyen oyuncusunu savunur du ben olsaydim o an takimi sahadan alirdim hic olmasa dünyada bir ilk olurdu ama nerde o cesaret rizada birde utanmadan malübiyeti hak ettik demeside caba kim savunuyorsa onu kiniyorum bu kadarda sivasin serefiyle oynanmaz ya sever yada gider bunun baska caresi yok son bir sey daha demek istiyorum riza olmassa olmaz futbolculari var onlardan vaz gecmedigi müddet hic mi hic bir yere varamayiz isderseniz bana kizin ama bunlar gercek yigidolar herkese saygilar selamlar 4000 kilometren sanmayin bu adam uzaktan ne anlar diye ama her maci saniyesi saniyesine takip ediyorum sayfaya benim oglum bakiyor ama ben bugün icimi döküyorum tek bir sey söyleyim bu rızadan ne hoca olur nede talebe ancak adamin ruhu bjk tekrar saygilar
Gardaşım rıza hocayı eleştir ama takımı sahadan çekmek ne demek onu anlayamadım.takımı sahadan çekmenin faturasını biliyormusun 4000 kilometreden takip ettiğine göre bilmemen normal.