Tekil Mesaj Gösterimi
Her Şey Ömer İçin
Alt 26.03.2013, 10:52   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi
 
SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 257
Thanks: 5
4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Her Şey Ömer İçin



Ömer Sefa Evcioğlu, lösemi hastası bir evladımız. Kemoterapi aldığı için, eğitimine ara vermek zorunda kaldı. Babası Adem Evcioğlu, varını yoğunu ortaya koyarak, evladının hayata tutunması için çaba gösteriyor. Ömer'in Sivasspor sevdası, Aatıf'a olan hayranlığı hayalden gerçeğe dönüştü. Aatıf'la birlikte Sivassporlu futbolcular Hayrettin Yerlikaya, Mehmet Nas, Erman Kılıç, Adem Koçak ve Korcan Çelikay Ömer'i dün evinde ziyaret etti.

Galibiyet senin için

Neşeli geçen ziyaretin ardından, futbolcularımız Ömer'e, Orduspor galibiyeti sözünü verdi. Şartların uygun olması, TFF'nin izin vermesi halinde, atılan goller sonrasında ve müsabakanın kazanılması halinde forma altına giyilecek ''Herşey Ömer için'' yazılı tişörtlerle gösteride bulunulacak.

Otyakmaz: Ömer'in yanındayız

Futbolcuların ziyareti sırasında kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'da baba Adem evcioğlu'nu telefonla arayarak her konuda Sivasspor olarak yanında olduklarının sözünü verdi. Baba Adem Evcioğlu ise oğlunun uzun bir aradan sonra ilk kez bu kadar çok güldüğünü görmesinin kendisini mutlu ettiğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ömer'in gözleri gülecek

Kemoterapinin son seansını alan Ömer'e uygun ilik naklinin gerçekleşmesi için duacı olan sitemiz üyelerine sonsuz teşekkür ediyoruz. İlik naklinin gerçekleşmesi için dualarımızı esirgememenizi istirham ediyor, Ömer'imize ve Evcioğlu ailesine geçmiş olsun diyoruz.

Sivasspor.com özel haber

Ömer'i ziyaretten fotoğraflar







__________________
SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR



Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....



Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla