Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 30.03.2013, 19:54   #7
Besyo_cu
Usta Yiğido
 
Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 5.292
Thanks: 5.934
2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1253 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Son 2 sezondur oynadığı tüm maçlarda takıma olumlu hiç bir katkısı olmayan rakip oyunculara sayısız asist yapan Hayrettin'i neden hala oynatırsın Rıza Hocam, Hayrettin form olarak ve zihinsel olarak bitmiş durumda bu memleketin çocuguna yıllardır bu formayı kısıtlı yeteneğine rağmen gururla taşıyan Hayrettine bu muamelenin yapılmasının en büyük sorumlusu sensin. Doğa'dan sonra Hayrettin'e de küfür edilmesini sağladıgın için Helal olsun sana Hocam !

Ümit sol ayaklı bir futbolcu, her türlü de Hayrettin'den daha iyi bir sol bek olur, Defans hattını sol bek Ümit, Sağ bek Erhan ortada Navratil ve Rajnoch ile oynatabilirdin.

Bu maçı kazandık ve küme düşme ihtimalimiz bence yüzde yüz ortadan kalktı. Sezon sonuna kadar çok sevdiğim Rıza Hoca ile devam edip sezon sonu mutlak suretle yollarımızı ayırıp mümkünse de Metin Diyadın veya Ertuğrul Sağlam ile yola devam etmeliyiz.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...